LoL Bugsplat Hatası

bluetazy

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3D CPU
PNY RTX 4070 GPU
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
HyperX Fury Renegade 2x16 GB 6000 Mhz Bellek
MSI x670 Gaming Plus MB
WD SN850 1 TB SSD
EVGA GQ 750 PSU
Meslek
Mekatronik Mühendisi
LOL istemcisinden oyuna geçiş yapılamadan bugsplat hatası ile karşılaşmaktayım. Yani istemciden Launcher'a geçiş yapılarak oyun açılıyor normal şartlarda fakat ben de istemci oyuna geçiş yapamıyor tam ekran geçişi yapıyor direkt olarak bugsplat hatası veriyor geri istemciye dönüş oluyor.

Sistemim,
  • Ryzen 1700X CPU
  • MSI X370 GAMING + MB
  • Crucial 2x8 GB RAM 3000 MHz
  • Sapphire RX580 4 GB GPU
  • M. 2 NVMe SSD
  • EVGA 750W GQ model Gold PSU
Fotodan görüleceği üzere tüm her şey sorunsuz ve güncel. Bunun haricinde istemci üzerinden onarım yapmayı 5-6 defa denedim. Ek olarak oyunu kaldırıp tüm artık dosyaları ve Temp klasörünü temizleyerek yeniden download ettim. Ekran çözünürlüğü ile oyunun ekran çözünürlüğü aynı. Win10 orijinal ve son güncellemeyi aldı dolayısıyla tüm. NET sürümleri bilgisayarımda bulunuyor.

Screenshot_1.png

Normalde bir problem yaşamıyordum. Birden bire girmez oldu oyun. Bir süredir de böyle. Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Bu süreler zarfında bilgisayarda bir değişiklik yaşanmadı. Herhangi bir "Sistem Geri Yükleme"si yapılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hextech Onarım Aracı'nı denedin mi?

Evet fakat o sadece masaüstüne LOL Kayıtları adında bir .RAR dosyası oluşturdu ve herhangi başka bir işlem yapmadı. Sorunu da çözmedi.

Evet fakat o sadece masaüstüne LOL Kayıtları adında bir .RAR dosyası oluşturdu ve herhangi başka bir işlem yapmadı. Sorunu da çözmedi.
O kayıtları Riot Games desteğine atarsanız size önerilerde bulunabilir.

O kayıtları Riot Games desteğine atarsanız size önerilerde bulunabilir.

Bilet gönderdim. Bakalım nasıl bir cevap verecekler.

Ayarlardan oyun sırasında istemciyi kapatı etkinleştirin. Ek olarak, tasarruf modu açıksa kapatın, kapalıysa açın.

Denedim hocam, sonuç alamadım.
Arkadaşlar problem MSI Afterburnerdan kaynaklanıyormuş. Forza Horizon'da olduğu gibi.

LoL Ticket Servisi önce güncellemeleri kaldırmamı istedi fakat ben kaldırmadan söyledikleri son ihtimali MSI Afterburner muhabbetini dedim direkt girdi.

Şu problem için nelerle uğraştım..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı