MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Sistem Windows 7-64 Bit. Sil yükle sonuç vermedi. Hextech sonuç vermedi. Oyunda aşağıdaki hatayı alıyorum ve bir anda donarak atıyor. Çözümü olan var mı?
Sistem Windows 7-64 Bit. Sil yükle sonuç vermedi. Hextech sonuç vermedi. Oyunda aşağıdaki hatayı alıyorum ve bir anda donarak atıyor. Çözümü olan var mı?
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 4 16 Kasım 2022 #2 Eski bilgisayarımda hep aldığım bir hataydı aylarca araştırdım maalesef bir çözümü yok. Cihazını yenilemen gerek. Artı 0 Eksi
Eski bilgisayarımda hep aldığım bir hataydı aylarca araştırdım maalesef bir çözümü yok. Cihazını yenilemen gerek.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #3 Menüden DX9 modunu tercih etmeniz gerekmektedir. Artı 0 Eksi
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #4 SensOuma dedi: Eski bilgisayarımda hep aldığım bir hataydı aylarca araştırdım maalesef bir çözümü yok. Cihazını yenilemen gerek. Genişletmek için tıkla... Yani aşırı saçma. Oyunda 90 FPS alıyorum. Fakat yine de oyundan atıyor. Preaks dedi: Menüden DX9 modunu tercih etmeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım . Artı 0 Eksi
SensOuma dedi: Eski bilgisayarımda hep aldığım bir hataydı aylarca araştırdım maalesef bir çözümü yok. Cihazını yenilemen gerek. Genişletmek için tıkla... Yani aşırı saçma. Oyunda 90 FPS alıyorum. Fakat yine de oyundan atıyor. Preaks dedi: Menüden DX9 modunu tercih etmeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım .
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #5 MPPASHA dedi: Yani aşırı saçma. Oyunda 90 FPS alıyorum. Fakat yine de oyundan atıyor. Yapmıştım . Genişletmek için tıkla... Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya lol'ü güvenilir listeye ekleyiniz. Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: Yani aşırı saçma. Oyunda 90 FPS alıyorum. Fakat yine de oyundan atıyor. Yapmıştım . Genişletmek için tıkla... Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya lol'ü güvenilir listeye ekleyiniz.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 4 16 Kasım 2022 #6 Preaks dedi: Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya LoL'ü güvenilir listeye ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Bunların hiçbirisi etki etmiyor maalesef kendimden biliyorum. Artı 0 Eksi
Preaks dedi: Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya LoL'ü güvenilir listeye ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Bunların hiçbirisi etki etmiyor maalesef kendimden biliyorum.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #7 Preaks dedi: Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya lol'ü güvenilir listeye ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsini durdurdum. Artı 0 Eksi
Preaks dedi: Artı olarak virüs programınız var ise onu kapatın veya lol'ü güvenilir listeye ekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Hepsini durdurdum.