DeğişikKız
Decapat
Oyy. Peki SSD'yi doldurman herhangi bir şekilde performansı etkiledi mi? Yavaşlama vs. hissi var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy. Peki SSD'yi doldurman herhangi bir şekilde performansı etkiledi mi? Yavaşlama vs. hissi var mı?
Fortnite cidden 70 GB mi? Öyle saçma bir oyun neden o kadar yer tutarFortnite 70 GB, LOL 15, CS GO 25 totalde 110 GB saydığın oyunlar için harcarsın. Ekstra driver, program falan yüklersen taş çatlasın 200 GB kullanırsın. Geriye kalan 250 GB sana yeter.
-_- Etik değil ve karşıyım, zaten tek bir şey için gerek oldu geçen dönem ve o yüzden yükledim. Lisanslı değil. Gece vaktiydi ve ünide haleldebileceğim bir şey değildi. Sonrasında mezun olana kadar silmeme kararı aldım. 6 aydır açmadım bile. Yani korsan ama aktif kullandığım bir şey değil. Ya lazım olursa diye duruyor.Solidworks lisanslı mı kullanıyorsun? Hangi sürümü?
Hayır etkilemiyor. Hem de SATA2 ile bağlıOyy. Peki SSD'yi doldurman herhangi bir şekilde performansı etkiledi mi? Yavaşlama vs. hissi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.