LoL derecelide nasıl kasılmalı?

Pro oyuncuların maçlarını izleyip yaptıkları hareketleri analizlersen ve kendi maçında uygulamaya çalışırsan başarıya ulaşırsın. İkinci olaraksa ligindeki oyuncuların suçlamalarını dinleme ve mute all kullan.
Zaten kolay tilt olmuyorum artık lane kaybetsem bile scale yapmaya çalışıyorum ama illaki taşınmaz maçlar oluyor veya yetersiz kalıyorum. Buradaki isyanım kaybettiğim ve kazandığım güncel LP miktarı, yoksa ondan önce 2x terfi bile attığı oldu. Gold a çıksam yeter daha üstünde gözüm yok ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi s1-g4 arası bir yolculuk mecbur devam edeceğiz
 
Lolshifu'ya da yayında 6 LP vermişti. Tamamen saçmalık :D
yapacak bir şey yok hocam
Anladım durumu. Şimdi şöyle bir şey var, Normalde atıyorum oyun kaybettiğinizde 15 LP gidiyordur fakat sizde mevcut 6 LP vardır. Bu durumda oyun hali hazırda kaybettiğiniz puan kadar puan düşüremiyor zaten. Mevcut olan 6LP'yi direkt alıyor sizden. Sonuç olarak 0 LP oluyorsunuz ve elonuz düşüyor yavaş yavaş. Eğer elonuz çok kötü ise 0 LP iken bir oyun kaybederseniz direkt lig düşüyorsunuz fakat elonuz normalin üstündeyse 4-5 maça kadar düşmediğini tecrübe ettim. Durum bundan ibaret.
Aynen dediğiniz durum mevcut hocam çıkacağım umarım
 

Geri
Yukarı