LoL destek karakterleri çok dengesiz

İyileştirme, saldırı hızı ve kalkan veren support herolarının early game aşamaları zayıf. O yüzden Leona, Thresh, Pantheon gibi herolar alırsanız direkt 4v5 oynayabiliyorsunuz. Bu arada Karthus R ile herkese aynı anda full build iken 1500 vuruyor büyü direnci hiç yoksa kimsede sadece taban büyü direnci varken. Ki Morello alırsan 5 kişi birden ağır yara yiyor. Soraka R basınca bile az can geliyor.

Bu dediğin ağır yara şu zaman bozuklaşıyor. Adam Ruh gömleği üstüne can çalma sayfasını açıp bütün can çalmaları alıyor. Ründen de alıyor %150-200 can çalma falan oluyor. %60 ağır yara olsa nolcak o adama?
Asıl early game de güçlü bir support. Tristana ile ilk 2 level de rahatça ilk kan alabiliyor. Fakat Thresh, Pantheon ve Shen gibi supportlar counterlayabiliyor.
Lulu bir late game support şampiyonudur. Early game için vasat bir karakterdir. Gidip de karşısına Tahm Kench alırsan tabii ki ezersin.
 
Nunu, Urgot, Mordekaiser, Talon, Syndra, Zed, Warwick, KhaZix ve Vayne gibi karakterler oynuyorum.
Bunları oynuyorsun ve Soraka'nın dengeli olduğunu düşünüyorsun. Tamam Kha belki tek gördüğü rakipleri tekliyor da yine Soraka'ya göre masum.

Denge olayı sadece hasar değil ya. İyileştirme, kalkan falan filan...
 
Al bir tane ağır yara. Bir de suikastçı çek takıma Soraka diye bir şey yok.

Suikastçi TF'ye girerse direk çok mantıklı olur evet.

Pyke destek karakteri değil bana kimse Pyke'ın destek olduğunu söyleyemez. Pyke bir suikastçi karakter, her koridorda inanılmaz güçlü, böyle bir karakter destek olamaz.

+1.

Hocam sizce dengeli veya iyi bir karakter var mı?

Destek karakterlerinin birçoğunu dengesiz ve yetenek istemeyen karakter olduklarını düşünürüm. Destekte kazanma oranlarım ve skorlarıma göre diyorum bunu.
Totem at ve rastgele bozuk animasyon veya yetenek alanı/boyutu/eni/uzunluğu olan yeteneklerini kolayca tuttur geç işte.
Shen'in öğrencisi olan Akali'de dahi denge yok neyi tartışıyoruz.
Akali çok güçsüz bence.
Jhin, Draven gibi ADC'lerle pek uyumlu değil. Ve early game zayıf bir support. Thresh falan alıp oyundan silebilirsin.
Bence de Lulu, etkili bir destek değil.
İyileştirme, saldırı hızı ve kalkan veren Support herolarının early Game aşamaları zayıf. O yüzden Leona, Thresh, Pantheon gibi Hero'lar alırsanız direkt 4V5 oynayabiliyorsunuz. Bu arada Karthus R ile herkese aynı anda Full Build iken 1500 vuruyor büyü direnci hiç yoksa kimse de sadece taban büyü direnci varken. Ki Morello alırsan 5 kişi birden ağır yara yiyor. Soraka R basınca bile az can geliyor.

Bu dediğin ağır yara şu zaman bozuklaşıyor. Adam Ruh gömleği üstüne can çalma sayfasını açıp bütün can çalmaları alıyor. Ründen de alıyor %150-200 can çalma falan oluyor. %60 ağır yara olsa nolacak o adama?

Lulu bir late Game Support şampiyonudur. Early Game için vasat bir karakterdir. Gidip de karşısına Tahm Kench alırsan tabii ki ezersin.

Hepsi değil. Morgana, Lux, Soraka, Karma, Senna bayağı etkili,
Janna, Lulu, Yumi biraz güçsüz.
Taric'ten emin değilim.
Bard ise severek oynarım ve 20 tınıdan sonra coşuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam akali güçsüz değil, en çok oynanan karakter kendisi. Kazanma oranı düşük gözüküyor nedeni ise çok fazla oynanması, oyunun poster yüzü haline geldi karakter bir anda. Riot da fark etti tabi artık en çok kostümü olan 3 şampiyondan bir tanesi, oyuncular arasında çok rağbet görüyor. Bir yama'da buff geliyor hiç kimseden ses yok bir yama'da nerf geliyor hemen süper minyon olduk diyorlar. Ornn, Skarner, Rek Sai, Aurelion Sol, Ivern süper minyon değil de Akali mi süper minyon? En kolay penta attığım şampiyondu kendisi.
 
Oyunda denge imkansız. Oyun aşırı değişken. Hangi heroyu hangi heroya göre dengeleyeceksin?

Denge işini de itemler ile halletmeye çalıştılar ama beceremedi.

Bakalım ne olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı