LoL donuyor

ValiantTs

Centipat
Daha fazla  
Ne zaman oyuna girsem ilk önce biraz bekletiyor 1-2 dakika, sonra hesabıma giriş yapıyor. Her şey normal gidiyor, maç atmak istiyorum. Karşılaşma bula basıyorum, buluyor. Hazır veriyorum, o ekranda donup kalıyor. 3-4 kere denedim, sadece donuyor. 3-4 dk sonra ise 5 dklık ban yemiş oluyorum. Lütfen bu oyuna başlamak istiyorum, çözümü var ise söylerseniz sevinirim.

Ne zaman oyuna girsem ilk önce biraz bekletiyor 1-2 dakika, sonra hesabıma giriş yapıyor. Her şey normal gidiyor, maç atmak istiyorum. Karşılaşma bula basıyorum, buluyor. Hazır veriyorum, o ekranda donup kalıyor. 3-4 kere denedim, sadece donuyor. 3-4 dk sonra ise 5 dklık ban yemiş oluyorum. Lütfen bu oyuna başlamak istiyorum, çözümü var ise söylerseniz sevinirim.

Sistem özellikleriniz nedir?

Eskiden bende bu sorunu yaşardım,4 çekirdekli Q9550'ye geçmiştim çözülmüştü.İşlemcin nedir yazar mısın ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı