LoL e-spor maçları neden bu kadar farklı?

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Yani uzun zamandır aklıma takılan bir şey bu. Her bir espor maçına baktığımda dakika 16'da ilk kan aşırı yüksek minyon miktarı. Oyun sonuna kadar Max 20 skor ve mesela bir oyuncu 3'te 3 atınca spikerin bağırarak anlatması olsun veya normal LoL maçlarına göre hiç oyunda Yasuo Warwick Garen (yani popüler şampiyonlar) olmamasının nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani uzun zamandır aklıma takılan bir şey bu. Her bir espor maçına baktığımda dakika 16'da ilk kan aşırı yüksek minyon miktarı. Oyun sonuna kadar Max 20 skor ve mesela bir oyuncu 3'te 3 atınca spikerin bağırarak anlatması olsun veya normal LoL maçlarına göre hiç oyunda Yasuo Warwick Garen (yani popüler şampiyonlar) olmamasının nedeni nedir?
Ama farkettiysen LoL espor maçları kendi içinde hep aynı. Herkes pasif oynuyor, arada dive geliyor ve ejderin veya baronun önünde 5v5 oluyor. Hep alışılmış şeyler olduğundan finaller harici zevk vermiyor. 2013-2014-2015-2016 gibi prime dönemlerde aşırı zevkliydi ama ben şimdiden bahsediyorum.

Cevabı çok açık ve basit. Profesyonel oldukları için.

Ama fark ettiysen LoL espor maçları kendi içinde hep aynı. Herkes pasif oynuyor, arada dive geliyor ve ejderin veya baronun önünde 5V5 oluyor. Hep alışılmış şeyler olduğundan finaller harici zevk vermiyor. 2013-2014-2015-2016 gibi Prime dönemlerde aşırı zevkliydi ama ben şimdiden bahsediyorum.

Hocam o kadar geriye gitmeye gerek yok aslında. Valorant çıkmadan öncesinde de gayet zevkliydi LoL espor maçları.

Hocam LoL esporunda amaç hata yapmadan mümkün olduğunca minyon yapmak rakibin en ufak hatasında cezalandırmak bu sebeple az kill çıkıyor 3te3 gibi durumlar bu yüzden esporda nadir 1 kişiye 3 adamın ölmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı