LoL Elo hellden nasıl çıkılır?

Bir kaç tane seçeneğin var sen karar ver istersen
1) Aralıklarla 15-20 win üst üste alırsan çıkabilirsin bunun için
a)Eloboost yaptır.
b)Sağlam bir duo bul.
c) Bir çarda ustalaş
2) Yeni bir hesap aç onda oyna
3) Bilgili ve bilgisini iyi aktaran yayıncıları izle ve oyunla ilgili önemli bilgiler al.

Birkaç tane seçeneğin var sen karar ver istersen.
1) aralıklarla 15-20Win üst üste alırsan çıkabilirsin bunun için.
A)eloboost yaptır.
B)sağlam bir Duo bul.
C) bir çarda ustalaş.
2) yeni bir hesap aç onda oyna.
3) bilgili ve bilgisini iyi aktaran yayıncıları izle ve oyunla ilgili önemli bilgiler al.

En iyi çözüm Duo gibi oluyor.

Tek başınada çıkarsın sadece oynadığın şampiyonlara maximum düzeyde hakim olmalısın Lee Sin alıyorsan mesela bütün tricklerini bilmen gerekir o elodaki adamlar senin hareketlerine tepki bile veremez zar zor flasha basıyorlar. Mid veya Jungle oynamanı tavsiye ederim Jungle oynuyorsan tank şampiyonları seçme Sejuani vs gibi. Olaf ne durumda bilmiyorum ama 1 v 5 atmışlığım çoktur hızlıda döner ormanı nerf yememişse oynayabilirsin.

Hocam kendi becerimle çıkmak istiyorum adamların hakkını yemek istemiyorum.

Hocam cevap verirseniz mutlu olurum bir an önce rank kasmaya devam etmek istiyorum.
Hafta sonu oynarız belki diye yazmıştım hocam, ama kısmet olmadı. Hafta içi de işten güçten zaman bulamam zaten oyuna girmeye. Üzgünüm :(

Top lane oynayarak lig çıkamazsın zaten.Çıkmak istiyorsan jungle kha zix oyna.Kha zixle iyi oynarsan challengera kadar çıkarsın.Ama nasıl oynaman gerektiğini bilmen lazım.Youtube da aç izle.Sonra normal oyunda dene.Khayla assaslık nasıl yapılır öğren.Ben daha 2 sene önce silver 4 tüm.Kha ya sarmıştım o zamanlar.Silver ve gold dan kha zixle çıktım.Plat 2 ye kadar kha zix oynadım.Silverda falan khazixle 18-20 kill alıyordum.Ki smurf falan değildim silver oyuncusuydum ama karakteri nasıl oynamam,nasıl kasılmam gerektiğini biliyodum.Plat 2 den yukarısını göremedim yeteneğim o kadar ;)

Diğer sezon Silver 3 bitirdim bu sezon oynamadım hiç demir 1 attı. Feed mi dersin AFK mı dersin 1 günde zar zor 96 lp oldum. Üst üste 6 galibiyet aldım sonra feed mi dersin AFK mı dersin 1 17 giden mi dersin, 4 maçtır lose alıyorum. 40 Lp'ye düştüm çıldırmak üzereyim. Ben nasıl çıkacağım bu elo hellden? Sett top oynuyorum taşımak için tek başıma yine olmuyor. Adam Veigar'i 20 2 yapmış tek atıyor, çıldıracağım. Son attığım fotolarda farm bile yapamadım daha fazla ölmesinler diye roam attım hep en başta 3 1'dim Darius karşısında sonra adamı benimle bir yaptılar feedleyip skorlara bakarsanız anlarsınız zaten. Kayn 2 8, cassi 5 13, cait 3 10. lpleri bile en fazla +19 atıyor :D ama kaybedince -25

Prelerin ile maça gir, emin ol pişman olmazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı