LoL Elo hellden nasıl çıkılır?

Fenerbahçelii

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
2.950
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Diğer sezon Silver 3 bitirdim bu sezon oynamadım hiç demir 1 attı. Feed mi dersin AFK mı dersin 1 günde zar zor 96 lp oldum. Üst üste 6 galibiyet aldım sonra feed mi dersin AFK mı dersin 1 17 giden mi dersin, 4 maçtır lose alıyorum. 40 Lp'ye düştüm çıldırmak üzereyim. Ben nasıl çıkacağım bu elo hellden? Sett top oynuyorum taşımak için tek başıma yine olmuyor. Adam Veigar'i 20 2 yapmış tek atıyor, çıldıracağım. Son attığım fotolarda farm bile yapamadım daha fazla ölmesinler diye roam attım hep en başta 3 1'dim Darius karşısında sonra adamı benimle bir yaptılar feedleyip skorlara bakarsanız anlarsınız zaten. Kayn 2 8, cassi 5 13, cait 3 10. lpleri bile en fazla +19 atıyor :D ama kaybedince -25
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    123 KB · Görüntüleme: 73
  • 1.png
    1.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
o hesabı bırak bir süre başka hesaba geç mentalin de düzelir yaptığın hataları da fark edersin. ben genellikle öyle yapıyorum. 7 senelik bir hesabım var aşırı iyi oynamıyorum kabul ama ortalama düzeyde oynadığım halde sürekli yanıma trolleyen kişiler geliyor çok basit maçları kazanamıyorum.
 
O hesabı bırak bir süre başka hesaba geç mentalin de düzelir yaptığın hataları da fark edersin. Ben genellikle öyle yapıyorum. 7 senelik bir hesabım var aşırı iyi oynamıyorum kabul ama ortalama düzeyde oynadığım halde sürekli yanıma trolleyen kişiler geliyor çok basit maçları kazanamıyorum.

Hocam hesaba çok fazla şekilde para yatırdım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı