LoL EU içerisindeki RP'ler TL ile alınabilir mi?

kaanator26

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraftaki RP'leri kendi Papara TR hesabım ile alabiliyor muyum? Euro olarak gösteriyor, TL olarak alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    280,1 KB · Görüntüleme: 613
Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki fiyatı euro fiyatıyla çarpın, o kadar ödemeniz gerekiyor.

Hesap TR'den EU'ya geçtiyse TR Riot pın kodları çalışıyor ama hesap orada açıldıysa çalışmıyor. Direkt mağazadan almak her türlü kazık.

TR'den EU ya geçirdim ama geçen gün denedim TR RP'si aldım kodu yazdım çalışmadı hesabın bölgesi TR olarak gözüküyor hala ama.

TR'den EU'ya geçmiş hesaplarda TR kodları çalışıyor. Ticket atın isterseniz LEVO yayında yaptı , ben hesabımda kullandım yani olmama ihtimali yok.
Merhaba, TR'den EU'ya geçmiş hesaplarla, direkt EU'da açılmış hesaplara rp gönderimi veya alacağı şeyi hediye etme gibi bi durum var mı? Geçenlerde Panky yayınında böyle bir şeyden bahsetmişti diye hatırlıyorum. Ek olarak rica etsem sizinle iletişim kurabileceğim bir bağlantı bırakabilir misiniz? Telegram gibi.

TR'den EU'ya geçmiş hesaplarda TR kodları çalışıyor. Ticket atın isterseniz levo yayında yaptı, ben hesabımda kullandım yani olmama ihtimali yok.

İtemsatış'dan almıştım RP'yi RP RA-xxx şeklindeydi yanlış gelmiş olabilir mi sizinki nasıl başlıyordu.

Merhaba, TR'den EU'ya geçmiş hesaplarla, direkt EU'da açılmış hesaplara rp gönderimi veya alacağı şeyi hediye etme gibi bi durum var mı? Geçenlerde Panky yayınında böyle bir şeyden bahsetmişti diye hatırlıyorum. Ek olarak rica etsem sizinle iletişim kurabileceğim bir bağlantı bırakabilir misiniz? Telegram gibi.
Hediye yollanabilir olması gerek ama denemedim. Bağlantı gibi şeyler paylaşmak yasak forumda.
İtemsatış'dan almıştım RP'yi RP RA-xxx şeklindeydi yanlış gelmiş olabilir mi sizinki nasıl başlıyordu.
VP kodu olarak almıştım. Hatırlamıyorum şuanda ama yakın zamanda aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı