LoL EU West sunucusunda ping nasıl düşürülür?

swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, TR'de 14-18, EU West'de 51-59 arası ms alıyorum. Speedtest değerlerim 100 Mbps download 30Mbps upload. EU West'deki bu yüksek ms değerimi düşürebilmenin bir yolu var mıdır? Veya Toxic serverına dönmeye değer mi? Psikolojik olabilir ben 0.02sn (20ms) ve 0.06sn (60ms) gecikmeyi iki server arasında hissedebiliyorum. Ayrıca EU West'de pingim bir anda yükselebiliyor. Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

İyi sosyaller, TR'de 14-18, EU West'de 51-59 arası ms alıyorum. Speedtest değerlerim 100 Mbps download 30Mbps upload. EU West'deki bu yüksek ms değerimi düşürebilmenin bir yolu var mıdır? Veya Toxic serverına dönmeye değer mi? Psikolojik olabilir ben 0.02sn (20ms) ve 0.06sn (60ms) gecikmeyi iki server arasında hissedebiliyorum. Ayrıca EU West'de pingim bir anda yükselebiliyor. Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.
Geçin TR'ye kapatın genel sohbeti oynayın. Uzun yıllardır hiç karşı takımdan mesaj almadım bakmadım. Sohbeti açık arkadaşımla oynuyosam o söylemiştir. Öyle daha iyi oluyor.

Geçin TR'ye kapatın genel sohbeti oynayın. Uzun yıllardır hiç karşı takımdan mesaj almadım bakmadım. Sohbeti açık arkadaşımla oynuyosam o söylemiştir. Öyle daha iyi oluyor.
Hocam dediğiniz yöntem çok iyi fakat ben pek öyle oynayamıyorum maalesef :) Takımımla irtibat kurmak beni rahatlatıyor aksi takdirde botlarla oynuyormuş gibi hissediyorum nedense.

Arka planda internet harcayan programları kapatın ping az da olsa düzelir ama benim tavsiyem TR sunucusuna geçmeniz. TR de olan trol West'te de geliyor yani bana geliyordu şu an TR serverinde aktif olarak oynamaktayım ve uzun bir süredir bilerek feedleyen troller gelmedi ama chatte küfürleşmeler halen var rahatsız oluyorsam "sustur all" çekiyorum öyle oyunuma devam ediyorum. TR de ligim zümrüt elmas arası West'de gümüş altın arası.

İyi sosyaller, TR'de 14-18, EU West'de 51-59 arası ms alıyorum. Speedtest değerlerim 100 Mbps download 30Mbps upload. EU West'deki bu yüksek ms değerimi düşürebilmenin bir yolu var mıdır? Veya toxic serverına dönmeye değer mi? Psikolojik olabilir ben 0.02sn (20ms) ve 0.06sn (60ms) gecikmeyi iki server arasında hissedebiliyorum. Ayrıca EU West'de pingim bir anda yükselebiliyor. Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Ne yaptin kardeşim aynı sorun bende de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı