LoL feeder kitlenin oluşma sebebi

13 yaşımdayım Plat 4 üm genelde nadir kötü oynuyorum ve illaki küfür yiyorum.Bizim takımı bırak karşıdaki jung diff diyip gene tilt ediyor çok sinir oluyorum muteleyip geçiyorum o az çok sinirini geçiriyor.

Katılıyorum

Konu dışı bir şey sormak istiyorum kankam bilgisayarından memnun musun özellikleri benim aradığım özellikte bir bilgisayar toplarsam bu şekilde bir sistem alacağım.
Hocam ben çok külüstür şeylerden bu bilgisayara geçtim. Memnunum hızlı olması, oyunlarda verdiği performans gayet tatmin edici. Anakartı B450M S2H alabiliyorsan al. Ben bursumla topladım para çıkmadı 80 TL daha ondan dolayı A320M-F almak zorunda kaldım. Bilgisayarı toplayalı çok olmadı bir de fazla oyun oynayamadım ama gerçekten çöp bir sistemden giriş-orta bir bilgisayar harika oluyor gerçekten. Kısaca FAZLASIYLA MEMNUNUM.
O oyuncular o eloda sıkışmış insanlar oluyor genellikle. Eloboost çok fazla bir de. Takma kafana adam sana küfür mü ediyor? Mutele geç.

Westte ben nadiren yabancı görüyorum ismim westte Türkçe adam sa yazıyor takmıyorum anama bacıma sövüyor genellikle her oyun 2 Türk oluyor .

eloboost çok demişsiniz de gold plat elmas elo da eloboost falan yok o kümede ki insanlar artık 500 oyun 1000 oyun civarında olan stuck oyun bilmez sadece küfür eden oyuncu tipleri lol de çok az boosted var hatta yok gibi bir şey kim gold a plat a boostlatır ki

Gelin beraber girelim size örneklerini doğalarında göstereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…