LoL FPS düşme sorunu

Bora Karaduman

Hectopat
Daha fazla  
Dota 2'de hiçbir FPS sorunu yaşamadım, keza diğer Steam oyunlarında aynı şekilde fakat LoL yükledikten sonra ilk maç 150 FPS iken ikinci maç ve devamında 15-20 FPS'ten yukarıya çıkmıyor. Google'dan birçok araştırma yaptım, okuduğum her şeyi yaptım fakat hala çözüme kavuşmuş değil. Aşağıya yaptığım şeyleri yazacağım onlara göre tavsiye verirseniz sevinirim.

• *Nvidia denetim masasından LoL için olan her şeyi yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak ayarladım.
  • *Pil ayarlarından her şeyi yüksek performans yaptım.
  • *Oyunun ayarlarını en düşüğe çektim.
  • *GeForce Experience'dan optimize ettim.
  • *Driverları silip tekrar kurdum.

Oyun içindeyken görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ekran kartımın %15-%20 civarı kullanıyor. Diğer oyunlarda bu oran oyuna göre değişiyor. (ağır bir oyunda %80-90 olduğunu gördüm.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet,format öncesi gayet normal oynanıyordu.Şuan ilk maçtan sonra LOL değil diğer hiçbir oyunu oynayamıyorum.Nvidia denetim masasından herşeyi ayarladım.Herşey yüksek performanslı nvidia işlemcisinde ama oyunları oynarken ekran kartı %30 geçmiyor kullanımı,çözemedim gitti.

Muhakkak kontrol etmişsinizdir ancak format sonrası olduğu için yine de bir ekran kartı driverı nvidia'nın sitesindeki en güncel sürücüsü mü diye tekrar bir kontrol edin. Güncel ise sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı