LOL geç tepki sorunu

asfas

Decapat
RX570 ekran kartı 8 GB RAM LOL'de geç tepki veriyor sanki pingim varmış gibi pingim yok 20 pingle oynuyorum mouse la hareketlerde geç işliyor 1-2 sn sonra aynı 100 pingde oynuyormuş gibi düşünün öyle oynuyorum.
Not: Yeni PC topladım TV'de oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 ekran kartı 8 GB RAM LOL'de geç tepki veriyor sanki pingim varmış gibi pingim yok 20 pingle oynuyorum mouse la hareketlerde geç işliyor 1-2 sn sonra aynı 100 pingde oynuyormuş gibi düşünün öyle oynuyorum.
TV'nin gecikme süreleri monitöre göre çok uzun. Monitör ile denerseniz input lagı çok azaltırsınız. Bu arada ping değil de paket kaybı yaşıyor olma ihtimaliniz de var ona dikkat edin.

ΤV de oynadığın için oyuncu monitörlerinde tepki süresi vardır hertz ve imput lag tepki süresi 1ms hertz olarak 144 veya 240 ve imput lag olarak 10ms den düsük bir monitör almalısın yani düşün sende 20ms ping var tepki süresi +1 ve imput lag +10 = 31ms pingin olucak orda 20 yazmasina ragamen fakan sen TV de oynarsan TVlerde imput lag 10ms assagisi degil hatta 20ms asagisi bile degil TV lerde genellikle 40-50-60ms arasi oluyor bu nedemek normal pingine +40-50-60 eklemek demek ondan mouseyi oynatinca hissediyorsun zaten cunki online oyunlarda degil herzaman ping oluyor imput lag yuksek olunca normalde ping sadece online oyunlarda cikan birsey.

hmm yani herhangi bi monitör işimi görürmü çünkü csgo da var elinde onda pek problem yaşamadım da

Monitörlerde hz ve ms 2 olay var. Hz ekranı yenileme hızıdır yani ekran daha hızlı yenilendiğinde hareketli bir şeyi daha önce görüp tepki verebilirsin. Ms ise bilgisayara verdiğin komutun gecikme süresidir.Yani herhangi bir monitör tabi işini görür ama bu söylediklerim iyi olursa online oyunlarda daha avantajlı olabilirsin.

çok saolun
yeni monitör aldım vatandan philips 21.5 inch 5ms lik lole girdim ve yine geç işleme gibi bişey var bir ayarı filan varmı monitörün

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı