LoL hala oynanır mı?

Seneler boyunca aynı oyunu oynamayacağız hiç bir zaman oyunda illa ki değişmeler olacak. Sizin hangi oyunu oynamak istediğinize kalmış bir durum bu. 8 yıldır oynuyorum oyunu ve genel olarak başka oyunlar oynasam bile arkadaşlarım hadi gel bir kaç oyun girelim dediklerinde girip hala keyif alabiliyorum.
Haklısın tek başıma girince zevkli olmuyor ama arkadaşlarla girince zevk alabiliyoruz.

LoL'e gelen son güncellemede market değişti karakterlere aldığımız Build değişti ve oyun çok farklı bir hal aldı sizce hala oynanır mı? Birkaç YouTuber son güncellemeden sonra oyundan artık zevk almadıklarını söylediler.
Oynanır hala. Şu build olayı ve bazı heroların nerf yemesi kötü oldu ama hala zevkli severek oynuyorum

Kitlesi çöplük resmen. Ayrıca öyle insanlar varki çileden çıkarır.
Bak en son girdiği maçtan örnek 10dk önce bitti, mid salınmadı diye Adc'ye ekko aldı iyi hoş hiçbir işe yaramıyor ne farm yapıyor ne başka bir şey keza yanında olan presi ayrı mesele. Ping var diye çöpe attı oyunu, telefonu kablosu ile bağlamak çok zor olmamalı zaten 50 MB yese oyun başına daha da yemiyor oyun.
Leona'yım ben ne yapabilirim sivir ve Seraphine'ye adamı kurtaracağım diye ben öldüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı