LoL Hesabı Aldım, Geri Alınırsa Dava Açabilir Miyim?

Yasal olarak dolandırıcılık tamam uzatma sen bi' LoL hesabı sat geri al görürsün.
Kardeşim yasal olarak dolandırıcılık veya değil. Sana anlatılmaya çalışılan şey şu; yasal olmayan bir işleme neden yasal destek verilsin? Akıl almak için soru sormuşsun, hala kendi söylediklerinin doğru olduğunu iddia ediyorsun. Neyin inadı bu?

Yasal olarak dolandırıcılık tamam uzatma sen bi lol hesabı sat geri al görürsün.
Konuşma ve hitap tarzınızdan anladığım kadarıyla yaşı küçük birisin sana verebileceğim tek tavsiye bazı konularda tartıştığın insanlara düzgün bir şekilde hitap et ve söylediklerinde haklı olduğunu kanıt edemediğin konularda başkalarının söylediklerini gözden geçir.

Kardeşim yasal olarak dolandırıcılık veya değil. Sana anlatılmaya çalışılan şey şu; yasal olmayan bir işleme neden yasal destek verilsin? Akıl almak için soru sormuşsun, hala kendi söylediklerinin doğru olduğunu iddia ediyorsun. Neyin inadı bu?
Konu benim değil. Siber suçların görevi ne kardeşim boşuna mı var öyle bir şey?

Konu benim değil.
Orada bir yanlışlık olmuş o zaman, pardon. :D

Siber suçların görevi ne kardeşim boşuna mı var öyle bir şey?
Kardeşim yasal olarak dolandırıcılık veya değil. Sana anlatılmaya çalışılan şey şu; yasal olmayan bir işleme neden yasal destek verilsin?
Hesap alım satımı yasal değil. Bu şey gibi aynı "Yasadışı silah alıyordum ama bana oyuncak silah vermişler. Davacıyım!" demek gibi. @Mert çok güzel açıklamış ama burnunuzun dikine gitmekte kararlısınız sanıyorum.

Konu benim değil. Siber suçların görevi ne kardeşim boşuna mı var öyle bir şey?
Siber suçlar sizin izniniz olmadan her hangi bir durumda kişisel bilgilerinizin kullanılması ve ya önemli bir bilginizin, paranızın çalınması sonucunda işleme girer burada her hangi bir şekilde izin olmaması durumu yok kişinin hesabını geri alması durumu siber bir suça girmez bu bir dolandırıcılıktır. Sizin olan bir şeyi sizden çalmıyor zaten kendisinin olan bir şeyi size veriyor ve geri alıyor bunun karşılığında alınan paranın her hangi bir noter tasdiği ve sözleşmesi bulunmaması tamamen alan kişinin hatasıdır bu konuda aldığın kişiye yasalar önünde bir yaptırım uygulayamazsın bir ceza almaz lütfen benim LoL hesabımı 500 TL'ye satın alır mısınız? Geri aldıktan sonra da bana dava açarsınız :D

E-Postası kendi üzerine olması hiçbir şeyi değiştirmez Riot Desteğe mesaj atıp hesabın eski bilgilerini verse yani hesabın eski sahibi olduğunu kanıtlasa Riot zaten hesabın E-Postasını tekrar üstüne geçiriyor. Hesabım çalındığında çalan kişi her şeyi kendi üstüne almıştı Riot'a mail atarak 1 gün içerisinde hesabın tüm bilgileri ile hesabı kendi üstüme almıştım.
Keşke dikkatli okusaydın, o kadar kolay değil Steam'de ki gibi saçma sapan sorular soruyorlar eski hesap bilgilerini ilk skinin neydi ilk oynadığın şampiyon vb.

Keşke dikkatli okusaydın, o kadar kolay değil Steam'de ki gibi saçma sapan sorular soruyorlar eski hesap bilgilerini ilk skinin neydi ilk oynadığın şampiyon vb.
Dostum maalesef sen dikkatli okumamışsın bir sonra ki mesajımda belirtmişim dediğin şeyi, maalesef bir yorum okuyup yorum yapmaya çalıştığın için görmemişsindir.
Zaten sende hesap satışı yasak olan bir oyunda hesap satın olarak kuralları çiğniyorsun adam Riot Desteğe mesaj atıp hesabın bilgilerini hesabın ilk mailini hesabın ilk şampiyon kostümlerini ve hesabın açıldığı tarihi söyleyerek kolayca hesabı geri alabilir.

Dostum maalesef sen dikkatli okumamışsın bir sonra ki mesajımda belirtmişim dediğin şeyi, maalesef bir yorum okuyup yorum yapmaya çalıştığın için görmemişsindir.
Aynen kesinlikle yorum yapıp kendimi çok tatmin ediyorum. Sadece o mesajına cevap verip çıktım o mesajdan sonrakileri okumadım.

Madde 157 - (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.

Bakalım görüceğiz. Yorumlarınız için teşekkürler.
Ya arkadaşım biz sana burda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dava etsende bir işe yaramaz yaptığınız şey yasal değil zaten. Kaz kafalılık yapmasan olmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı