LoL hesabım çalınmış ve Script ile oyun oynanıp yasaklama almış

Kan.

Hesap çalındığında ticket atsaydın ya kardeşim çalan adam sc kullanıyor daha yenimi haberin oluyor cha olana kadar bekleseydin erken olmuş.

Kanka çalıştıgım için pek vaktim olmuyor.

Arkadaşlar çok mutluyum hesabumın banı açıldı yardımı olan herkese çok teşekkürler <3
 
Son düzenleme:
Ya akil var mantik var hesap calan adam o hesabi niye banlatmak istesin? Satar ya da kullanir, bir isine yarar haline getirir. Calacak 1 saat hileyle Mac oynayip amacina ulasıcak öyle mi? Ve ustune ustluk her şey sen uyurken oluyor tabii :D ins acilmaz kardeşim.
Hileden dolayı çok fazla ban yiyorlar ve valorant üzerinden örnek verecek olursam rekabetçi girmek için 15 level üstü olman gerekiyor. Ve şahsen ben de hile ile ban yiyeceğimi bilsem dahi rekabetçi girmeyi sevdiğimden dolayı ban yemesini göze alıp boş bir hesapta giriyorum...
 
Hile açıldıysa hileyi kim açarsa açsın fark etmez bir kanıtın yoksa susacaksın sadece haksız hile kullanılmadan yenilen banlar açılıyor bilgisizliğinle boş yapma burada.


Bizzat yaşayan yakın arkadaşım desem Riot'un özetle söylediği şu hileyi kim açarsa açsın artık hile açılmış bir kere ondan dolayı o ban açılmayacak anlatabildim mi? Asıl siz uyduruyorsunuz Riot'a sorup ss at inanayım yoksa sıkıyorsun.
Üstte konu sahibi arkadaşımız en güzel cevabı sana banım açıldı diyerek vermiş bile.
Al bunlar da SS. Biletteki benim yazdıklarım ve cevaplarım silinmiş. Silinmeseydi onları da atacaktım. Kendi kafanıza göre bir şeyler uydurmayın.

Önce 2 sene önce elimde kanıt olmadan bilet oluşturdum açılmadı ama daha sonra Gmail hesabıma gelen Steam güvenlik bildirimi sayesinde video kayıt altına alarak bütün kanıtlarımı somut bir şekilde gerek sayfayı yenileyerek gerek Steam bana yolladığı e-posta sayesinde ulaşmaya çalıştıkları IP adresi dahil her şeyi video kayıt alarak yolladım. Açtılar. Steam kullanıcı adım ve şifrem Riot hesabımla aynıydı.

Ne yazık ki bazı küçük arkadaşlarımız bilmedikleri konular hakkında atıp tutmayı çok seviyor bir de karşı tarafa sıkıyorsun diye tepki vermeleri gülünç oluyor.

Not: Dostum gerek bu konu gerek diğer konularıma girip özenle okumadan mesajlarıma beğenmedim butonuna basarak değer verdiğin ve zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum :) Zamanının bu kadar değersiz olduğunu bilmiyordum. Ama kendini sanki biraz küçük düşürüyorsun gibi dikkat et kendine, seviliyorsun. :)
 

Dosya Ekleri

  • ew.png
    ew.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 30
  • ew2.png
    ew2.png
    73,7 KB · Görüntüleme: 22
  • ew3.png
    ew3.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 25
  • ew4.png
    ew4.png
    79,1 KB · Görüntüleme: 23
  • ew5.png
    ew5.png
    72,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Hesabım geçen gün çalınıp ban yemiş oynayan kişi sc ile oynayıp hesaba ban yedirmiş. Ticket atsam açılma olasıgı var mı? Benim bir suçum yok ben uyurken olmuş her şey.

Kesinlikle açılir benim de Valorant hesabı çalindi trojan ile küfurden 1 yıl ban yedirmiş çalan şahıs açtılar.
 
Küfür banı ile o ban bir değil kardeşim perma yani sınırsız banlarda değişikliğe gidilmeyeceğini söylüyor bizzat Riot.
Arkadaşım ben dahi 2-3 kişi açıldığını kanıtlarla yazdık yayınladık. Keza konu sahibi dahi açıldığını bizzat yazmışken niye inatla toxiclik yapıyorsun derdin ne tam olarak ? Aksini yazanları da beğenmedim diye tepki verip profillerine girip diğer konularına bile bu butonu kullanma cabası. Yapma bunu kendine. Toxicliğini raporluyorum. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim. Forumun kalitesini bozuyorsun kanımca.
 
Arkadaşlar çok mutluyum hesabumın banı açıldı yardımı olan herkese çok teşekkürler <3

Açılmaz diyenler utanır mı? Sanmam. Bu arada takip eden arkadaşlar, Riot'a bu konu hakkında bilet yolladım ve bir kaç gündür rahatsız ediyorum kendilerini fakat bir hesap belirtip onlar kontrolleri gerçekleştiremedikleri sürece sorumu yanıtlayamayacaklarını söylediler. Israrla kontrol için hesap istiyorlar. Belli ki çalınan bir hesap olsa ve kontrol etseler yasaklama açılacak.
 
2 3 sene önce internet kafede valorant oynarken oturduğum bilgisayarda daha önce biri hile açıp bilgisayara hwid ban yedirmiş ben de o bilgisayardan girince perma yedim hiçbir şey yapmamama rağmen. Adamlara ticket attım o kadar dil döktüm ama nafile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı