LoL'de yan hesabım script hilesi yüzünden ban yedi

LoL'de yan hesabımda script kullandım ve ban yedi. Ana hesabımında ban yemesini istemiyorum, hileyi bilgisayardan tam olarak nasıl kaldırırım? (Hilenin adı: Wildsharp)

Demek sende memoryhackers kullanıcısısın. Kardeşim şimdi xfprojecti sil sonra appdatadan windsharp klasörünü sil ana çarında 1 kere bile açtıysan inject olduysa illa ki ban yiceksin. Benim de smurf çar bugün yedi öylesine açıyordum zaten :D. Ban WAV'e geldi ondan çoğu kişi yedi. Bende kullanmıyorum pek sadece 15 lvl çarım da deniyordum sion bugunu çok seviyordum o yüzden :D .

Hileden ne zevk alıyorsunuz gerçekten? Onun yerine bot vurun daha iyi. İyi olmuş umarım ana hesabında ban yer.

Çok saçma bir mantık dostum düşündüğün strateji oyunu oynayan birine niye strateji oyunu oynuyorsun demek gibi bir şey keşke ya LoL Full 1 vs 1 olsa ya da tamamen strateji oyunu olsaydı aynı harita üzerinden.

Abi LoL'de neden hile yaparsın ki? Umarım tüm hesapların HWID ban yer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı