LoL Hesap Boost

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye Şimdiki oyuncular çok kötü. Eskisi gibi arada bir kaç adama denk geliyoruz ama gerisi en ufak şeyde ana bacı sövüyorlar. :D O yüzden 5 pre dışında oynamıyorum artık.
Aynen öyle, oynuyorsanız oynayabiliriz. :D Benim şuan PC'de yüklü ama uzun süredir girmiyorum. Bir nevi bıraktım gibi bir şey. :D

Aynen öyle, oynuyorsanız oynayabiliriz. :D Benim şuan PC'de yüklü ama uzun süredir girmiyorum. Bir nevi bıraktım gibi bir şey. :D
Olabilir. Bizde arkadaşlarla sıkılınca 1 2 el atıp çıkıyoruz. Gerisi aşırıya kaçıyor. :D

Arkadaslar amacım hak etmediğim bir ligde oynamak değil tan olarak. 2 sezondur oynuyorum. Geçen sezonu gümüş 2 bitirdim. Bu sezon yerleştirmelerde 7 win 3 lose aldım ama bronz 2 başladım. Gümüş için 7-8 kez seriye çıkmama rağmen ilginç biçimde her defasında rakip takım bariz dengesiz geldi. (Misal veriyorum bizde en yüksek bronz 1'ken rakipte 2-3 adet gümüş 2-3 oyuncu olması gibi) ve gerçekten bronzda oyun oynanmıyor. Diyeceksiniz ki zaten en yüksek gümüş 2'yi görmüşün çok mu fark var ? İnanın çok fark var. Kavga, küfür, kıyamet her oyun. Zaten beni bir gümüş 1e atın bırakın diyecektim amaç plat vs değildi.

Arkadaslar amacım hak etmediğim bir ligde oynamak değil tan olarak. 2 sezondur oynuyorum. Geçen sezonu gümüş 2 bitirdim. Bu sezon yerleştirmelerde 7 win 3 lose aldım ama bronz 2 başladım. Gümüş için 7-8 kez seriye çıkmama rağmen ilginç biçimde her defasında rakip takım bariz dengesiz geldi. (Misal veriyorum bizde en yüksek bronz 1'ken rakipte 2-3 adet gümüş 2-3 oyuncu olması gibi) ve gerçekten bronzda oyun oynanmıyor. Diyeceksiniz ki zaten en yüksek gümüş 2'yi görmüşün çok mu fark var ? İnanın çok fark var. Kavga, küfür, kıyamet her oyun. Zaten beni bir gümüş 1e atın bırakın diyecektim amaç plat vs değildi.
Gümüş 1 değil de yinede pratiğin olması için illa yaptıracaksan Gümüş 4 öneririm. Pratik yaparsın. Ve evet kendimden biliyorum Bronz gerçekten kötü. 5 pre girmek tek çare. Takımdan 3 kişi tank alırsa zaten garanti kazanacağınızı söyleyeyim. Orta koridorda menzili yüksek ve anlık hasarı yüksek bir orta koridor büyücüsü(Ahri, Orianna vb.), savaş başlatma yeteneğine sahip bir suikastçı(Ekko, Fizz), yada menzili yüksek bir nişancı (Jhin) alınabilir böyle bir kompozisyonda. Özellikle bana sorarsan böyle bir kompozisyonda Vayne, Draven yada Jhin çok iyi gidecektir. Jhin konusunda şunu da belirteyim ne yazıktır ki sanırım Türk Jhin oyuncularının %90 kadarı Youmuus`un Jhin buildini bilmiyor. Bu iyi bir şey değil. Lethality`den daha güçlü çünkü ve Lethality görevi görüyor ve hasar potansiyeli düz ataklardan çıktığı için mobilite kazanılıyor. Kite için mükemmel hazırlanmış bir builddir bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bronzdan çıkmak istiyorsan sana vereceğim taktikleri söylüyorum.

Öncelikle kendin gibi oynayan oyun bilgisi olan birini bulacaksın. Kısacası senin derdinden yanan bir adam.
Eğer oyunu taşımak istiyorsan ADC, Support, ve üst koridordan uzak dur. Düşük eloda bu rollerin oyun taşıması zor.
Mid veya jungle rolüne geç. Diğer arkadaşında hangisinde iyiyse ona geçsin.
Şampiyon seçimi de çok önemli. Gidip Yasuo, Zed alırsan bronzdan çıkmayı unut. İşlevsel karakterler alacaksın. Arkadaşın orman oynayacaksa ona Jarvan, Graves, Lee Sin, Vi, Nautilus gibi karakterler aldır. Orta koridora ise İrelia, Jayce, Akali, Fizz, Ryze, Corki, Syndra, gibi karakterler alabilirsin.

Bir önemli konu ise oyundayken yazı yazmayı bırak. Gerekirse herkesi sustur. Oyununu oyna. Amacın tartışmak değil, oyunu kazanmak. Böylece kolay tilt olmazsın. Düşük elodakiler genelde çabuk tilt olurlar ve oyunu salarlar.

Ben elmas liginde 0 4 oynayıp da Vi ile dakika 30'da Hiper taşıyıcıya ulti atıp oyun alanlar çok gördüm. Tek atan değil, işlevli şampiyonlar al.

Son düzenleme:
Eskiden hep Fiddlesticks oynardım. :D Gümüşten elmasa onla çıktım. 3 saniye korku mübarek az değil. :D Sonra Talon oynamaya başlamıştım. Bütün veletler Zed alırken ben Talon ile eziyordum. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı