Görüşürüz...
Hectopat
Esnek olarak girebilirsin sadece. Arkadaşın dediği gibi Plat sadece boostlanmışlardan oluşuyor.
Alabilir miyim öneriyi?Ban sebebi olduğundan ötürü önermiyorum. Düşük elodan çıkmak için isterseniz size çok önemli bir taktik verebilirim. Yok ``akali oyna roam at yasuo dari al tek at`` gibi tırt öneriler değil. Gerçek düşük elo taktiği. İstiyorsanız verebilirim. İki yolu var ki biri en az 3 pre girilmesi gerekiyor diğeri ise tek yada çift yapılabilir.
Bir rivayete göre Platin 1`den direk Elmas 4`e atlayamazsanız Elmas 5`ten çıkmak imkansızdır. Çıkabilen insan sayısı düşüktür.Onu bunu bilmem de en kanser lig Diamond beştir.
Aslında çok basit. Destek oyna, tank oyna. 3 kişi tank alırsanız zaten karşı takım dayanamayacaktır. Yüksek eloda da iş görür bu. Destek asıl düşük elodan çıkartan şeydir. Bende denedim ve gerçekten başardım. Özellikle Thresh, Leona tarzı tank destekler zaten taşıma kapasiyesi yüksek şampiyonlar. Destek denince Blitzcrank gelmemeli akla. Blitzcranka ne kadar tank kasarsan kas yinede squishy bir şampiyon gibidir. Görkemli Zafer skor kurtarır.Alabilirmiyim öneriyi.
Pre ararsanız gelebilirim.Plat 4 ligindeyim bugün arkadaşla değişiklik olsun diye girelim dedik bir el dayanamadık 25. Dakikada afk kaldık 3 tane kanser gelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.