Satılık LoL hesap

JesusCried

Hectopat
Daha fazla  
Hesapta neler mi var?

Hesap 86 Level'dir!

Garen: 7 seviye.
Yasuo: 6 seviye (7 seviye için 1 kristal)
Katarina: 6
Master'yi: 6
Kayn: 5

Yüce kral Garen, savaş kraliçesi Katarina, Bilgewater'li Katarina, paralı asker Katarina, kozmik karanlık Jhin, zihin harekatçısı Pyke ve dönüştürülmeyi bekleyen ejderha terbiyecisi Heimerdinger kostümleri vardır.

Mavi öz: 1800.
Turuncu öz: 500.
Lig: Bronz 3 62lp.
Ustalık puanları: 155.

Hesaptaki şampiyon sayısı 38'dir.

Fiyat: 40TL (ininal ile ödeme alıyoruz.) Teslim saatleri 11.00-11.30

Son düzenleme:
Hesapta neler mi var?

Hesap 86 Level'dir!

Garen: 7 seviye.
Yasuo: 6 seviye (7 seviye için 1 kristal)
Katarina: 6
Master'yi: 6
Kayn: 5

Yüce kral Garen, savaş kraliçesi Katarina, Bilgewater'li Katarina, paralı asker Katarina, kozmik karanlık Jhin, zihin harekatçısı Pyke ve dönüştürülmeyi bekleyen ejderha terbiyecisi Heimerdinger kostümleri vardır.

Mavi öz: 1800.
Turuncu öz: 500.
Lig: Bronz 3 62lp.
Ustalık puanları: 155.

Hesaptaki şampiyon sayısı 38'dir.

Fiyat: 250TL (ininal ile ödeme alıyoruz.) Teslim saatleri 11.00-11.30

Not: Hesap Lig hesabı değil Kostüm hesabıdır!
Çok az kostüm var ve çok pahalı. Bence fiyatını düzenlemeyi düşünebilirsiniz.

50Tl uygunmu sizce indirim olarak?
Alıcı değilim fakat diğer siteler üzerinden karşılaştırın. Gamermarkt´ta falan satılan hesaplara bakın. Efsanevi olması hesabı pahalı yapmaz. Buna göre benim hesabımın 500₺´nin üstünde olması lazım. Zaten kostümlerin çoğu sandıklardan veyahut etkinliklerden düştüğünden bedavaya açılıyor çoğu kostüm.

Önerin için sağ ol. Bu işlerin piyasasını pek bilmemde sadece oynamayı bıraktım, amacım enayi bulmak değil :D
Alıcı değilim fakat diğer siteler üzerinden karşılaştırın. Gamermarkt´ta falan satılan hesaplara bakın. Efsanevi olması hesabı pahalı yapmaz. Buna göre benim hesabımın 500₺´nin üstünde olması lazım. Zaten kostümlerin çoğu sandıklardan veyahut etkinliklerden düştüğünden bedavaya açılıyor çoğu kostüm.
Peki sizin öneriniz nedir? 170TL sizce uygun mu bu hesaba göre?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı