LoL için başlangıç rehberi önerisi

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Merhaba, LoL'e yeni yeni başladım fakat karakterlerin neler yapabileceğini hangi lane olduğunu Build nasıl ve neye göre yapılmalı tarzı bilgileri bilmiyorum. Bu tarz bilgileri nasıl öğrenebilirim? Ya da bu tarz rehber videoları çeken kanal var mı? Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu arkadaşın videosunu izleyebilirsin. Temel şeyleri iyi bir şekilde anlatmış.

Merhaba, LoL'e yeni yeni başladım fakat karakterlerin neler yapabileceğini hangi lane olduğunu Build nasıl ve neye göre yapılmalı tarzı bilgileri bilmiyorum. Bu tarz bilgileri nasıl öğrenebilirim? Ya da bu tarz rehber videoları çeken kanal var mı? Teşekkürler.
Karakter ile ilgili bilgileri öğrenmek istiyorsan YouTube'ye xxx karakter ne yapabilir tarzı bir rehber vardı ona bakabilirsin bulursam atayım.Ya da bir kanal bir karakterdeki dünya birincisinin oynanış videosunu yorumluyordu ondanda bir şeyler kapabilirsin.

Mekaniksiz olarak görülen karakterleri öğrenmeye başla. Örneğin Garen ve Master Yi.

Karakteri uzun zamandır oynayan adamları izleyebilirsin.

Bu videoları nasıl bulacağım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu arkadaşın videosunu izleyebilirsin. Temel şeyleri iyi bir şekilde anlatmış.

Bu video genel olarak iyi göründü hocam izleyeceğim.

Mekaniksiz olarak görülen karakterleri öğrenmeye başla. Örneğin Garen ve Master Yi.

Hocam oynamaya başlayalı 1.5 ay oldu ve ben Diana ile başladım. Aslında şu an çok kötü değilim ilk başta mid de oynuyordum sonra jg denedim ve oralarda da iyi işler yaptım. Bazı maçlarda çok iyi oynarken bazen çok iyi oynayamayabiliyorum. Geçenlerde ilk pentamada çok yaklaştım 4'te 4 yapmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı