LoL için bilgisayar toplama

Fanboy olmak suçmuş gibi söylemişsin. Boş laf onlar takılma. Ben AMD ekran kartını almamaktan yanayım her zaman ortalıkta kol geziyor sorunlu kartları, ancak işlemci tarafında AMD'yi takdir ediyorum, hatta işlemcisini kullanıyorum. Soruna gelecek olursam düşüncelerin gayet mantıklı düşündüğün şekilde bütçene uygun seçim yaparsan gayet güzel faydalanırsın. Bir liste yap bize şöyle aklından geçen(işlemci şu, ekran kartı şu gibisinden) biz de onun üzerinden geçeriz.
Hocam belli bir şey yok kafamda internette biraz araştırdım ama intel tabanlı sistemlerin fiyatları biraz uçuk gibi kdv indirimlerini bekleyip vatandan toplasam daha uygun olmazmı ekran kartı olarak 1650 yerine 1660da alabilirim darboğaz oluşturmazsa birde 9100fin stok soğutucusu yeterli olurmu?

Bak patatesin kaliteli olmasına dikkat et. Yoksa LOL'de FPS düşüşleri yaşarsın. Ama olay basit.
Patatesi al önce biraz haşla. Kabuğunu soy. Sonra dilimle. Yanına soğan ve domates koyup fırına at. Yeterince piştitken sonra artık VGA kablonuzu patatesinize bağlayıp 100 FPS alabilirsiniz.
Şaka bir yana lol için seçtiğiniz sistem gayet yeterli. Hatta fazla bile. Komik bulduğum konu ise bu sistemi LOL için alıyor olmanız.

Bak patatesin kaliteli olmasına dikkat et. Yoksa LOL'de FPS düşüşleri yaşarsın. Ama olay basit.
Patatesi al önce biraz haşla. Kabuğunu soy. Sonra dilimle. Yanına soğan ve domates koyup fırına at. Yeterince piştitken sonra artık VGA kablonuzu patatesinize bağlayıp 100 FPS alabilirsiniz.
Şaka bir yana lol için seçtiğiniz sistem gayet yeterli. Hatta fazla bile. Komik bulduğum konu ise bu sistemi LOL için alıyor olmanız.
Patatese tuz koymalı mıyız?

Ligim yüksek olduğu için sistemin kasma yapmasını istemiyorum tflerde felan artık lolde gelişiyor yavaş yavaş çünkü en az 4 5 sene kullanırım bu sistemi

Hocam belli bir şey yok kafamda internette biraz araştırdım ama intel tabanlı sistemlerin fiyatları biraz uçuk gibi kdv indirimlerini bekleyip vatandan toplasam daha uygun olmazmı ekran kartı olarak 1650 yerine 1660da alabilirim darboğaz oluşturmazsa birde 9100fin stok soğutucusu yeterli olurmu?
Bütçen nedir?

Rx570 uzun vadede sizi mutlu etmeyebilir yazılım kısmında çok sorunlu. MSI Armor gibi bazı modellerde ısınma sorunu var. Arıza çıkarma oranı Nvdia kartlara göre de daha fazla.(Ben de Msi Armor Rx570 kullanıcısıyım.) Elimde şuan tekrardan fırsat olsa bırak RX570'e karşı 1050Ti almayı 1050'ye dahi razı olurum. Kartın hayrını göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı