Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?
Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?
Serel Razer Goliathus 900x400 Oyuncu Mouse Pad 90x40 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Bende bunu kullanıyorum ayrıca. @adnanvo G102'yi araştırdım da 10 milyon tıklama ömürü varmış. Şimdi diyeceksiniz çok taktın tıklama ömrüne diye. Ama LoL de bir maçta en az 500-1000 tane tık yapıyorsun. Mouse'u beğendim ama tıklama ömrü önemli benim için.
The CORSAIR HARPOON RGB PRO gaming mouse sports a comfortable contoured shape, a 12,000 dpi sensor, and weighs an incredibly light 85g for endless hours of effortless gaming.
www.corsair.com
Şuan en çok beğendiğim mouse bu. Şuan kullandığım mouse'a da benziyor. Ama yine küçük gelir mi diye korkuyorum. Rival 300s'e baktığım da da eliniz kürek gibiyse alın diyorlardı ama benim elimde o kadar büyük değil.