- Makaleler
- 8
Yakındaki bir mağazaya gidip dene bence, pişman olmaktan ziyade iafe etmekle uğraşırsın.
Ya işte teknoloji mağazalarından olabilir. Dediğim gibi almak için değil eline uygunluğunu saptaman için denemen gerek.Nerden deneyebilirim ? Vatan gibi yerlerden almayacağım çünkü.
Güzel mouse da kullanan varsa kalitesi nasıl ?
O markaya para verene kadar logitech,corsair,steelseries gibi markaları tercih etmesi bence daha mantıklı.Ya gamepower ursa
Rival 300s beğendim fakat denemem lazım.G102 çok küçük bir mouse bence ve şunu da söylemem lazım ki, 10 yıl kullandım mükemmel diyen olduğu gibi 12 sayda 5 defa servise gönderdim diyen de var ve fiyatı aşırı uygun da değil. Rival 110 almak bence mantıklı değil, çünkü üstüne biraz daha ekleyerek çok daha iyi olan rival 300s alabilirsin. 2 defa yazdım 3.kere yazıyorum. Ya gamepower ursa al ya da rival 300s al.
Asus alacağım büyük ihtimal.Yorumlarda kötü bir şey yazmamışlar, orijinal ürün sanırım. Rival 110, 1,4 kredi kartı büyüklüğünde, 6,5 genişliği, 3,8 cm maks yüksekliği, 11,75 cm de uzunluğu var. aynı boyutlarda bir top yığınıyla deneyin, güzel olursa alın.
Ben bu attığım mouse'yi sipariş ettim acelen yoksa kesinlikle almanı öneririm Razer Synapse 3 destekliyor ve PMW3328 sensörüne sahip tam F/P ürünüdür.Asus alacağım büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.