LoL için Fare önerisi

G102 çok küçük bir mouse bence ve şunu da söylemem lazım ki, 10 yıl kullandım mükemmel diyen olduğu gibi 12 sayda 5 defa servise gönderdim diyen de var ve fiyatı aşırı uygun da değil. Rival 110 almak bence mantıklı değil, çünkü üstüne biraz daha ekleyerek çok daha iyi olan rival 300s alabilirsin. 2 defa yazdım 3.kere yazıyorum. Ya gamepower ursa al ya da rival 300s al.

G102 çok küçük bir mouse bence ve şunu da söylemem lazım ki, 10 yıl kullandım mükemmel diyen olduğu gibi 12 sayda 5 defa servise gönderdim diyen de var ve fiyatı aşırı uygun da değil. Rival 110 almak bence mantıklı değil, çünkü üstüne biraz daha ekleyerek çok daha iyi olan rival 300s alabilirsin. 2 defa yazdım 3.kere yazıyorum. Ya gamepower ursa al ya da rival 300s al.
Rival 300s beğendim fakat denemem lazım.

Sizce nasıl ?

Burda neden daha ucuz ?
50 milyon tıklama dayanıklılığı varmış görünüşüde hoşuma gitti bunu alabilirim. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı