LoL için Fare önerisi

Solak değilim sıkıntı olmaz ama şuan bayağı arada kaldım. Logitech G102 var. SteelSeries Rival 300s var. Corsair Harpoon Pro var...
Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?

Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?
Rival 110 sence nasıl ? Bu arada mouse pad çok sıkıntı çıkarmaz. Dediğin pad bu mu ?

Bende bunu kullanıyorum ayrıca.
@adnanvo G102'yi araştırdım da 10 milyon tıklama ömürü varmış. Şimdi diyeceksiniz çok taktın tıklama ömrüne diye. Ama LoL de bir maçta en az 500-1000 tane tık yapıyorsun. Mouse'u beğendim ama tıklama ömrü önemli benim için.

G102 senlik değil, küçük bir mouse. Ama gayet hafif ve yeterli.
İşte bende ondan korkuyordum 😐

Şuan en çok beğendiğim mouse bu. Şuan kullandığım mouse'a da benziyor. Ama yine küçük gelir mi diye korkuyorum. Rival 300s'e baktığım da da eliniz kürek gibiyse alın diyorlardı ama benim elimde o kadar büyük değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı