Her tür oyunu oynadım anahtarlarında bir sorun yok.Tıklaması hâlâ iyi mi bir de ne gibi oyunlar oynadın ?
Her tür oyunu oynadım anahtarlarında bir sorun yok.Tıklaması hâlâ iyi mi bir de ne gibi oyunlar oynadın ?
Solak değilim sıkıntı olmaz ama şuan bayağı arada kaldım. Logitech G102 var. SteelSeries Rival 300s var. Corsair Harpoon Pro var...Daha rahat olur ama solaklar kullanamaz
Anahtar ne oluyor ? Ayrıca küçük bir mouse mu büyük mü ?Her tür oyunu oynadım anahtarlarında bir sorun yok.
Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?Solak değilim sıkıntı olmaz ama şuan bayağı arada kaldım. Logitech G102 var. SteelSeries Rival 300s var. Corsair Harpoon Pro var...
Rival 110 sence nasıl ? Bu arada mouse pad çok sıkıntı çıkarmaz. Dediğin pad bu mu ?Corsair harpoon güzeldir. Ben rival 110 aldım fakat gelmedi. Yanına da Razer goliathus mousepad. Ancak bir kaç kişi mousepad önemli demiş, bu mousepad ile kullanabilirmiyim?
Evet bu, çakma sanırım ama bugün geldi. Yüzeyi kumaş, altı kaymaz. Mouse gelmediği için karar veremiyorum ama internet kafedekilerle baya aynı dokusu.Dediğin pad bu mu ?
İnternet kafelerde ki de çakmaEvet bu, çakma sanırım ama bugün geldi. Yüzeyi kumaş, altı kaymaz. Mouse gelmediği için karar veremiyorum ama internet kafedekilerle baya aynı dokusu.
Doğruİnt
İnternet kafelerde ki de çakma
İşte bende ondan korkuyordumG102 senlik değil, küçük bir mouse. Ama gayet hafif ve yeterli.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.