LoL İçin Sistem Tavsiyesi

Sistemi sinerjiden topladım, ileride sistemini geliştirmek istiyorsa bu kasanın 500w olan modelini alsın eğer geliştirmek istemiyorum derse 300w modeller bile alabilir. LoL'ü rahat rahat 720p de oynatır.
Çok fazla da kaliteden ödün vermek istemedim ama toplanır iş te yapar. Kasayı 300w Dark Aura ilede değiştirebilirsin ancak çok ufak bir kasa o haberin olsun. İleride ekran kartı takmak istersen büyük ihtimalle sığmaz uğraşman gerekir.
1080.png

Bu koyduğum kasanın 500w olan modelleride var ama sinerjide bulamadım başka sitelerden toplarsan onuda ekleyebilirsin.O en azından ileride ekran kartı takarsan acaba güç yeter mi derdini ortadan bir nebze kaldırır.

Sistemi sinerjiden topladım, ileride sistemini geliştirmek istiyorsa bu kasanın 500w olan modelini alsın eğer geliştirmek istemiyorum derse 300w modeller bile alabilir. LoL'ü rahat rahat 720p de oynatır.
Çok fazla da kaliteden ödün vermek istemedim ama toplanır iş te yapar. Kasayı 300w Dark Aura ilede değiştirebilirsin ancak çok ufak bir kasa o haberin olsun. İleride ekran kartı takmak istersen büyük ihtimalle sığmaz uğraşman gerekir.Eki Görüntüle 183696
Hocam ben eskiden HD Graphics Family ile gölgeler kapalı en yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyordum. :) O işlemci çok rahat oynatır. :)

Hocam ben eskiden HD Graphics Family ile gölgeler kapalı en yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyordum. :) O işlemci çok rahat oynatır. :)

Tabi ki oynatır oynatacağından şüphesi olan yok zaten ama hani ne biliyim bende adet olmuş en azından birkaç parçayı bir sonraki sisteme saklamaya çalışıyorum :). Yukarıda yazdığım sistemle rahat rahat oynar LoL ve benzeri oyunları, kasa ve Psu seçimi ona kalmış.

Tabi ki oynatır oynatacağından şüphesi olan yok zaten ama hani ne biliyim bende adet olmuş en azından birkaç parçayı bir sonraki sisteme saklamaya çalışıyorum :). Yukarıda yazdığım sistemle rahat rahat oynar LoL ve benzeri oyunları, kasa ve Psu seçimi ona kalmış.
Aynen ilerde RX 460 gibi ekran kartı takabilir. :)

i3 6100 merkezli bir sistem kurmanız yeterli. Ekran kartına ihtiyacınız yok. Akıcı bir şekilde oynarsınız.

Son düzenleme:
HD530 1080p Yüksek ayarlar 60-70 FPS ve yer yer 80FPS bile zorluyor. i3 6100 tabanlı seçebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı