Steam arkadaşı arıyorum

Jacksonn Storm

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam. Bazı arkadaşlarımda benim oynadığım bazı oyunlar yok ve pek arkadaşım yok. Bu yüzden arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım hafta içi tatiller dışında müsait olamam(hele sınav haftası hiç müsait değilim). Hafta sonu 16.00 sonrası müsaitim. ETS 2, Forest, Sniper Elite 4, Stardew Valley, Stranded Deep, Payday 2, Witch It gibi oyunlarım var. İsteyen varsa arkadaş olabiliriz.

Dostlar selam. Bazı arkadaşlarımda benim oynadığım bazı oyunlar yok ve pek arkadaşım yok. Bu yüzden arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım hafta içi tatiller dışında müsait olamam(hele sınav haftası hiç müsait değilim). Hafta sonu 16.00 sonrası müsaitim. ETS 2, Forest, Sniper Elite 4, Stardew Valley, Stranded Deep, Payday 2, Witch It gibi oyunlarım var. İsteyen varsa arkadaş olabiliriz.

Selam dostum DC verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma bana bildirim gelmemiş eski mesajlara bakarken gördüm. DC ID mi atayım?

Steam'den konuşuruz Payday 2 oynarız olur mu? Çok sıkıcı tek başıma. Yaşım 14.

Hatta konuşabiliriz ama DC'den degil Steam'den konuşuruz. Belki DC yüklerim. Steam Kzeck32.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı