LoL için sistem toplama tavsiyesi

• Konuyu başlatan Ducé
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.196

Ducé

Hectopat
Arkadaşlar sadece ama sadece LOL oynayan birisiyim. PC toplamak istiyorum size bir danışmak istedim.
Oyunu genek grafik kalitesi Orta, onun dışında gölgeler, animasyon efektleri kapalı-düşük şeklinde çalıştırıyorum.
Sadece LOL oynadığım için toplayacağım PC'nin pahalı olmasına gerek yok.
Olabilecek (en ucuz) şekilde olsa çok iyi olur.

Oncelikle merhaba Hocam. 2. El cok iyi bir bilgisayar toplarsiniz. 0 takıntınız yoksa tabiki. Ryzen 5 1500x-1600x
16gb veya 8 gb ddr4 3000mhz ram
Gtx960
600w psu
A320m anakart
250gb ssd 500gb hdd
Toplamda = yaklasik 2000-2500

LOL için sistem dizeni de gördüm, rahat ölebilirim :)
Bütçe belirtirseniz iyi olur ama ben en fazla 2000 TL olarak düşünüyorum ve ona göre:
Bıostar (markayı tanımıyorum, Allah'a emanet olabilir) RX 560 4 GB
Ryzen 5 1500x
En ucuzundan bir AM4 anakart (en fazla 350 TL)
DDR4 RAM (2x 4 GB olarak düşündüm ben, Kingston Hyperx Fury'ler 150 TL imiş ama SSD'si dışında bir ürününü de kullanmadım o firmanın)
120 GB SSD (ben SanDisk firmasınınkini baz aldım)
(462,30 TL para kalıyor, kalanına da 2. elden bir PSU+Kasa alın derim eğer benim aklımla hareket edecekseniz, kasalar hakkına pek bilgim olmadığı için çok yorumda bulunmak istemedim ama ben olsam en fazla 100 TL'ye 2. elden ucuz bir kasa ve yine 100 TL'ye ucuz bir PSU alır kalan paraya da kapasitesi yüksek bir HDD alırdım).

En düşük fiyat için 2. ele yöneleceksiniz. 1 adet Xeon E5450 islemci ile en az 4 GB Ram olacak şekilde 800 TL gibi bir fiyata kasa toplayabilirsiniz.

En düşük fiyat için 2. ele yöneleceksiniz. 1 adet Xeon E5450 islemci ile en az 4 GB Ram olacak şekilde 800 TL gibi bir fiyata kasa toplayabilirsiniz.
Bu işi 2. el eşyalar ile en ucuz şekilde kapatmak istiyorum.
Xeon E5450 ve 4 GB Ram dışında diğer parçalar için öneriniz varmı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı