Ryzen 3 2200G, Yok. Geleceğe yönelik en iyi sistem. O yüzden kasadan kısmadım. Yoksa daha ucuz bir kasa koyup daha ucuz güç kaynağı ekleyebilirdim. Adam illa Vatanbilgisayar diyor.
Ryzen 3 2200G, Yok. Geleceğe yönelik en iyi sistem. O yüzden kasadan kısmadım. Yoksa daha ucuz bir kasa koyup daha ucuz güç kaynağı ekleyebilirdim. Adam illa Vatanbilgisayar diyor.
Bütçe yok, illa Vatanbilgisayar. Belki bana göre ucuz 3580? Bu dolar kurunda en ucuz iyi sistemlerden biri bu. Dual Chanel RAM yapılıp, güç kaynağı, kasa ayrı alınabilir.
LoL için bunu yapmasına gerek yok. Girsin Vatan PC sihirbazına, fiyat en düşükten en pahalıya diye sıralasın, çıkan ilk parçaları seçsin ve tamam. LoL düşük ayarlarda 100-200 FPS verecek bilgisayar.
Bütçe yok, illa Vatanbilgisayar. Belki bana göre ucuz 3580? Bu dolar kurunda en ucuz iyi sistemlerden biri bu. Dual Chanel RAM yapılıp, güç kaynağı, kasa ayrı alınabilir.
Ucuz istiyorsa LoL için bence en iyisi şu.
İlk baş evine en yakın olan manava gitsin ordan 1 TL'ye patates alsın monitörü, klavyeyi ve mouseyi ona bağlasın oynasın LoLünü.
Şaka maka Vatan kazık/performans bir sistem oluşturmanı sağlıyor.
Şu anlık ekran kartına gerek yok işlemcinin içindeki UHD 610 ekran kartı LOL'ü o dediğin gibi oynatır.
İllaki ekran kartı istiyorsan Aliexpressten 250TL ye GTX 750Ti alırsın RAM ide 8 yap her oyunu açar.
Şahsi fikrimi öğrenmek istersen bu paraya 2.El sahibinden canavar gibi kasalar vardır. Göz atmalısın.