LoL İçin Sistem Toplama

Adam

Adam düşük ayarlarda demiş ama sen koymuşsun da koymuşsun. :D
Ryzen 3 2200G, Yok. Geleceğe yönelik en iyi sistem. O yüzden kasadan kısmadım. Yoksa daha ucuz bir kasa koyup daha ucuz güç kaynağı ekleyebilirdim. Adam illa Vatanbilgisayar diyor.
Yalnız RAMler 8x1 ve 2666 Mhz unuttun galiba 4x2 yapmayı.
Aynen, ona pek dikkat etmedim Dual Chanel daha performanslı olur.

Ryzen 3 2200G, Yok. Geleceğe yönelik en iyi sistem. O yüzden kasadan kısmadım. Yoksa daha ucuz bir kasa koyup daha ucuz güç kaynağı ekleyebilirdim. Adam illa Vatanbilgisayar diyor.
Geleceğe yönelik olsun da demiyor. Bir önceki mesajımda dediğimi yapması yeterli LoL için.

Geleceğe yönelik olsun da demiyor. Bir önceki mesajımda dediğimi yapması yeterli LoL için.
Bütçe yok, illa Vatanbilgisayar. Belki bana göre ucuz 3580? Bu dolar kurunda en ucuz iyi sistemlerden biri bu. Dual Chanel RAM yapılıp, güç kaynağı, kasa ayrı alınabilir.

Anlıyorum, haklısınız da LoL için en ucuz sistem Vatan da olsa 3580 değildir.
Ucuz istiyorsa LoL için bence en iyisi şu.
İlk baş evine en yakın olan manava gitsin ordan 1 TL'ye patates alsın monitörü, klavyeyi ve mouseyi ona bağlasın oynasın LoLünü.
Şaka maka Vatan kazık/performans bir sistem oluşturmanı sağlıyor.

G5400 İşlemci
Gigabyte Anakart
4GB 2133MHz RAM
Kasa
HDD
Güç Kaynağı
Toplam 2.044 TL.

Şu anlık ekran kartına gerek yok işlemcinin içindeki UHD 610 ekran kartı LOL'ü o dediğin gibi oynatır.
İllaki ekran kartı istiyorsan Aliexpressten 250TL ye GTX 750Ti alırsın RAM ide 8 yap her oyunu açar.

Şahsi fikrimi öğrenmek istersen bu paraya 2.El sahibinden canavar gibi kasalar vardır. Göz atmalısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı