İlk botlara karşı alıştırma yapmak mantıklı mı?Konu League of Legends bölümüne açılması gerekiyormuş sankiUstalık zaten pekiştirmektir. Oynayarak gelişirsin ancak. Ama bilgi olarak en başta haritaya bakmak en önemli şey. Onu söyleyebilirim. Ayrıca tüm şampiyonları oynamalı ve oyunlarda zevk almaya bakmalısınız. İlk başladığım günleri düşündükçe kendime gülüyorum. Ama zamanla öğreniyorsun. Sezon 3'de başlamıştım. Belli konulara yönelik sorarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
Benim ilk maçlarım botlara karşıydı. Çok faydası olur.İlk botlara karşı alıştırma yapmak mantıklı mı?
League of Legends oynamak istiyorum fakat oyunda ustalaşmak için birkaç tavsiyeye ihtiyacım var. Usta oyuncular tüyor verebilir mi?
Yeni başlayanın en azından acemiliği atlatana kadar İngilizce'si yok ise EUW serverda başlaması mantıklı değil. Aklına soranı yazar ve cevap bulur Türk oyunculardan. Platin serverda en kötü lig. Bence bronzlardan kötü bir oyuncu grubu var. Mental olarak sıkıntılı ama özünde iyi oyuncular var. Gold küme en kalitelisidir belki kümelerin arasında TR serverinde.25 ping in altındaysan euw da başla. LoL'de şu an TR Gold'um ama platların çoğundan iyiyim yani zaman harcarsan rahatça elmas olursun.
TR veya West'de hesap açacaksan hayatının en büyük hatasını yapmış olursun. Oyunu çince oyna, itemlerin Hero'ların isimlerini çince olarak öğren ama TR serverinde hesap açma. Çince dediğim kore oluyor sanırım kore serverinde aç hesabını oyna oyununu.
League of Legends oynamak istiyorum fakat oyunda ustalaşmak için birkaç tavsiyeye ihtiyacım var. Usta oyuncular tüyor verebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.