Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 10 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Kayn Build deniyordum itikatsız Hydra aldım 1.de kullanıyorum. Normalde hesabım çalınmıştı. Ondan önce 1.ci bölümdeki itemi kullanabiliyordum fakat şu anda 1.itemde ki bölmeyi kullanamıyorum, 1 yazısı da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Arkadaşlar Kayn Build deniyordum itikatsız Hydra aldım 1.de kullanıyorum. Normalde hesabım çalınmıştı. Ondan önce 1.ci bölümdeki itemi kullanabiliyordum fakat şu anda 1.itemde ki bölmeyi kullanamıyorum, 1 yazısı da yok.
Çözüm Promos 10 Şubat 2024 TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü arkadaş itemi bölümünü değiştirmiş.
TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü arkadaş itemi bölümünü değiştirmiş.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2024 #2 Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Artı 0 Eksi
KS KS Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 10 Şubat 2024 #3 TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü arkadaş itemi bölümünü değiştirmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. TatarBekir dedi: Klavye ayarlarına girip hazneye 1 komutunu vereceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü arkadaş itemi bölümünü değiştirmiş.