LoL Jungle vs Top Lane

windlessx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde Gold eloyum şimdi yeni hesap açtım. Sizce top lane mainleyip Garen, Darius falan mı oynamalıyım daha rahat lig yükselmek için? Yoksa Jungle mı tercih etmeliyim? Jungle'da Hecarim Graves falan düşünüyorum.

Jungle oyunun bana göre en zor yeridir ama eğer yapabileceğine güveniyorsan Jungle ile çok kolay lig atlarsın solo bana göre diğer yerlere göre uselles kalıyor ama Jungle oyunun kaderini belirler kesinlikle Jungle.

Jungle Jax.

Düşük ELO'da sürekli Jungle Yi yapıyorlar. Jax da banlamıyor. Haliyle Jax, Yi'yi affetmiyor :D

Jungle oynayacaksan 1 koridorda pren olsun. Tek başına Jungle mantıklı değil.

Mesela Jax, power farm herosu değil. Sürekli gang aramak zorundasın. Kha'Zix de aynı şekil. Ama Dr.Mundo power farm, Amumu power farm.

Oynayacağın heroyu bilmek ve 1 pre ile çatır çıtır çıkılır.

Edit: Solo'da Vayne oynarsan, Jungle pren olursa, bide sana kamp atarsa varya, hiç bir şekilde lose imkanı yok. Vayne oynamayı bilen adamı durdurmak çok zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı