LoL kaç ayda öğrenilir?

İtemleri, itemlerin aktif/pasif özelliklerini; kahramanların yeteklerini, pasifini öğreneceksin. Daha sonra oynadığın rollerin videolarını izleyip oynanış ve stratejileri bilmen gerek.
Sadece oynadığın değil karşındaki Hero'yu da bilmen gerekiyor.

Millet bırakıyor sen başlamak istiyorsun. Eski tadı yok başlama bence.

Öğrenirim de şu kanser kitle oyundan soğutuyor. 1-2 kere oynamıştım onlar yüzünden oyunu silmiştim.
Bak mantık çok basit. Oyun aratıyorsun oyuna giriyorsun bak oyun açıldı mı burası çok kritik. Milleti tamamen susturuyorsun arkaya da sevdiğin bir müzik açıyorsun tebrikler artık soğumuyorsun.

Öğrenirim de şu kanser kitle oyundan soğutuyor. 1-2 kere oynamıştım onlar yüzünden oyunu silmiştim.
Çözümü erinmeyip toxic kitleyi gördüğüm her maç raporlayıp destek talebi açmakta buldum. Hem rahatlıyorum hemde kendi çapımda cezalandırmış oluyorum.

Oyunu herkes çocuk oyunu gibi lanse ediyor fakat aslında karmaşık fakat bir o kadar da basit.

1-Heroların her skilini bilmek gerekiyor ki karşınıza o hero gelirse size nasıl hasar vereceğini, nasıl stunlayacağını bilmeniz gerekiyor. En azından ultilerini, flash sürelerini bilmeniz ve ona göre fight atmanız gerekiyor.
2-Heroları öğrendikçe yavaş yavaş koridor safhasını öğreneceksiniz mesela minyonlar sizin kulenizin dibindeyken base atılmaz onların hepsi exp/gold demek kaçırırsanız oyunda geriye düşersiniz.

Kısacası öğrenmek için öncelikle özel oyun atmanız ve pratik yapmanız gerekiyor ve yayıncıları da izlemelisiniz.

Özetle dikkatli bir şekilde öğrenirseniz eğer 2-3 ayda başlangıç üstü olabilirsiniz.
Önemli not : Karşıdaki kişileri öldürmek oyunu kazandırmaz, onun oyununu bitirmek, geriye düşürmek, minyon farkı atmak vs gibi durumlar daha öncelikli olmalı.

Kişiden kişiye göre değişir bence ve sürekli oynamak lazım. Sürekli oyunu oynayan birisi 1-2 ay içerisinde oyuna hakim olacaktır diye düşünüyorum.

Ben 50 levelden sonra bayağı iyi kavradım fakat profesyonel seviyede diyorsan bir 150 level ve LoL sayfalarını LoL e-spor takip et rankim elmas 2

Çok oynamak gerekiyor sadece. Günde 1-2 oyun atıp çıkarsanız uzun zaman alacaktır öğrenmesi. İtemler,karakterler vs bunlarıda zamanla öğrenirsin zaten. Çok oynamak sadece.

@Akif.m sürekli oynamak gerekiyor oyunu, sürekli yeni bir şeyler öğreniyorsun.

Bir arkadaş bul kendine zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsun ve her maçta her yeni karakterde farklı taktikler öğreniyorsun ona ne rün girilir karşımdaki kişi ile veya takım ile nasıl başa çıkabilirim yani inanılmaz fazla şey var oyunda ben bile bazen yeni şeyler öğreniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı