Selam, dört gün önce LoL başladım ama oyun bilgisi için çalışmadım. Karakterlerde hiç iyi değilim ve oynayaniyorum. Nasıl main seçerim ve oyun bilgimi geliştirebilirim? Hangi karakterin hangi koridorda oynayacağını da bilemiyorum. İtem secemiyorum.
Bilgisayarım kötü olduğu için pek fazla oyun bulamıyorum açıkcası, arkadaşlarımın önerisiyle başladım LoL'e. Bu yaz bilgisayar alacağım, yüksek ihtimal bırakırım bilgisayar aldıktan sonra.Oyun dedikleri gibi minimum 1 yıl gerekli diyebilirim. Meta hep değişiyor ve adapte olman gerek. Karakter mainlemekte hemen olacak iş değil bence. Hem karakteri oynamaktan zevk almalı. Hem de püf noktalarını bilmen gerek. Oynayarak öğrenirsiniz. Yabancı profesyonel oyuncuları izlemenizi tavsiye edebilirim. Oyun bilgisi konusunda Türkçe olarak halpern izleyebilirsin.
Gelelim benim tavsiyeme. Oyun yokuş aşağı sürükleniyor bence. Kitle her geçen gün daha kötüleşiyor. Ayrıca o kadar vakit ayırınca cidden üzüleceksin. Nereden mi biliyorum.
Eki Görüntüle 2209098
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.