Lol karakter takılma sorunu

Tamer61

Hectopat
Ekran kartım GTX 1060 FPS sorunu olmuyor lakin maçın ortasında karakter 3-4 saniye takılıyor ve bu olay yeni istemciye geçince oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca şunu belirteyim. Benim de GTX 1070 ekran kartım var. Fps sabitlemediğim taktirde bu takılmayı bende yaşıyorum. Ama takılma dediğim şey FPS düşmesi tarzı bir şey degil. Örnek veriyorum FPS 350 iken aniden 250 ye düşünce karakter ekran da takılıyor gibi görünüyordu. Çareyi FPS yi 144 e sabitlemekte buldum.

Kardeşim takılma sırasında ekran da tam olarak ne görüyorsun. Yani FPS değerinde bir değişim oluyor mu? Birde sistem özelliklerini monitörün de dahil olmak üzere detaylı yazar mısın?

Uzun zamandır foruma girmiyorum cevap vermediğim için özür dilerim Destek bölümündeki arkadaşlar hallettiler MSI after burner uygulamasıni Avast antivirüs programını sildirdiler vs. yinede çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı