LoL kolayca nasıl öğrenilir?

Aman hocam ne yaptın. Yakma bizi :). X bir yayıncıyı izleyip geliyorlar. Ondan sonra bir normal oyun giriyoruz. Garen alıp ADC yapacağım diyenler mi ararsın, çelik yürek Yasuo yapıp kule altından çıkamayıp lane düşürenler mi dersin, hadi onlar ne ise adam yayıncı izleyip geldim taşıyacağım dedi. Annie'ye draktar, aksiyom akımı çıkıyor. Bu hangi yayıncı ya amcanın oğlunun 2 aboneli kanalına attığı videoyumu izleyip geldin dedim. Böyle bir Build yok yani.

En güzeli botlarla pratik yapıp kendi kendini geliştirmesi. Sonra normal oyunlara yavaş yavaş başlaması en güzeli. Doğru koridora, doğru karakteri alıp, doğru Build'i çıkarsa, isterse feedlesin. Küfür yiyebilir ama en azından doğru şekilde öğrenir.

Master Yi OTP'yim ve dünya 1. ligi aldim AP oynuyorum wjskakskakdks.
 
Hocam ben tek başıma destek karakterleri alarak öğrendim. Arada internetten video izledim(eğitici değil normal maç videoları izledim diyebilirim.) Tek bilmeniz gereken şey asla bu oyunda hırs yapmamanız. Botlarla karakterleri deneyebilirsiniz ARAM oynayabilirsiniz bunlar eğlenceli modlar. Küfredenlere takmayın ben bu oyunda hiç küfür etmedim etmeye gerekte yok zaten. Kolayca öğrenmek kısmında çok kolay öğrenemezsiniz. En azından ben 6-7 ayda oyunu baya kavradım bilgi olarak. Dediklerimden size göreleri seçerek eğlenmenize bakarak öğrenilebilir. Arkadaşınızda varsa olabilir ama toxic bir arkadaşla oynamanızı tavsiye etmem. Arkadaş bile olsa sakin olmalı bence.
 
Master Yi OTP'yim ve dünya 1. ligi aldim AP oynuyorum wjskakskakdks.

Ama dediğin gibi sen oynuyormuşsun. Şimdi izlenilen bir yayıncı olsan, bunun videosunu attığını düşün. Ondan sonra 1-19 skorlu AP Master'larla server dolacak. Hani sen bu şekilde oynayınca onlarda bu şekilde oynayabileceğini düşünüyor. Ya ben gece gündüz Jung oynardım, abartısız yüzde 90 taşırdım da. Abi Hazreti Yasuo Jungle Trolleme videoları bir patladı, Jungle dönemez oldum. 5 çarpla oyuna girdiğimizi biliyorum ya danaya girer gibi ormana girdik. Uzun süredir Jung oynamayı bıraktım şu troller uzak olsun diye. Kaç senedir Jung girmem Solo veya Mid oynarım hala oyuna Jungle trollemeye gelenler devam ediyor.
 
Kill aldıkca oyundan zevk alıp daha fazla oynamak istiyosun zaten oyunu da öğrenmiş oluyosun Jungle oynama yeter şimdilik sonradan öğrenirsin önce lanening öğrenmen lazm.
 
Kill aldıkca oyundan zevk alıp daha fazla oynamak istiyosun zaten oyunu da öğrenmiş oluyosun Jungle oynama yeter şimdilik sonradan öğrenirsin önce lanening öğrenmen lazm.

Benim tavsiyem toplane yone oynaması en kolay çar e at Q AA Q AA 2. Q ile hava kaldir AA Q tutuştur adam öldü.
 
LoL pratik ister. Sürekli ve sürekli oynayacaksınız, başka yolu yok. YouTube'dan rehber videolar izleyebilirsiniz. Şampiyonu öğrenmenizin yanı sıra karşınıza o şampiyon geldiğinde nasıl oynayacağınızı da öğrenmeye çalışın. Çok önemli bu.
 
Master Yi OTP'yim ve dünya 1. ligi aldim AP oynuyorum wjskakskakdks.
Tam da bundan bahsediyor işte. Şimdi siz yaptınız diye herkes Master Yi alıp bot oynamaya kalkmasın. MY jung ile bot aynı değil neticede yapılacak şeyler, oynanış, eşya, rün farkı var. İzleyen kişi bunların hepsini birebir kopyalasa bile normal bir ADC gibi takılamayacak her an dikkat etmesi gerekecek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı