LoL kostüm önerisi

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sana özel mağaza bugün itibarıyla geldi ve hesabımda 1820 RP'm var. Ama sıkıntı şu ki 2 kostüm arasında kalmış bulunmaktayım. Zed ve Akali mainim. Akali'de 2 kostümüm Zed'de bir kostümüm var o da şokbıçaklı Zed. Yıldız muhafızı Akali indirime girmiş galaksi katili Zed'e indirim gelmemiş maalesef. Yıldız muhafızı Akali alıp üstüne 1 2 kostüm daha alma şansım var başka Hero'ları çok oynamıyorum ama true DMG Yasuo alabilirim. Galaksi katili Zed alırsam da tüm RP'm bitmiş olacak. Fikirlerinizi bekliyorum.

1689291125913.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zed'in kostümü için verilen indirim miktarı az. Sizin yerinizde olsam Akali'nin kostümünü tercih ederdim.

Hocam bütün Zed kostümleri ile oynadım bende Zed mainim. Açıkçası kesinlikle şokbıçaklı çoğundan daha güzel. Kod adı Zed hızlı bir oynanış sunar ama o RP'ye değmez. Yerinizde olsam Akali kostümünü alır keyfime bakarım. Ek olarak galaksi katili Zed en başta güzel gelebilir ama animasyon fazlalığından dolayı psikolojik olarak oyunu yavaş oynamanıza neden oluyor. Denendi onaylandı :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı