LoL ligleriniz neler?

AB Batı, Platin III güncel olarak. En yüksek Platin I'e çıktım, sonra da bıraktım dereceli kasmayı. 1 yıl falan olmuştur ciddi oynamayalı. Şimdi günde maksimum 1-2 oyun ARAM oynuyorum. Bazen hiç girmediğim oluyor.

İsteyenle TR'de vs atarım öylesine. Nick: Stellars
 
Dia1 idim. Dersler başlayınca saldım oyunu plat1e düşmüş şimdi dia yaptık da ligler bitmiş :D neyse yeni sezonda master oluruz :) Juriad nickim jungle oynuyorum genelde varsa giren bu aralar oynayalım.
 
Bırakalı 2 sene oldu Plat 2 yi gördüm en fazla. Baktım bu lige gelmişim takıma hala insan dışı varlık geliyor, soloya gang attığım esnada bottakiler niye bize gang atmıyorsun diyor; sildim oyunu hemen.
Helal
Bende bronz 2 bir bedeviyim
Beni yeni sezonda plat a taşıyacak var mı iyi oynuyorum ama
Yok mu
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, öncelikle neden bronz olduğuna bak. Kendi maçlarını analiz et, hatta istersen ben yardımcı bile olabilirim. Önemli olan birinin seni taşıması değil, senin kendin çıkman. Önceki sezon bronzdum. Kendimi analiz ettim, hatalarımı giderdim. Bu sayede şu an teklide altın, esnekte platım. İkisini de tek başıma kastım. Sihirdar adım “Blecade“.
 
Gümüş=Platin=Elmas(1 hariç) gibi bir camia var gibi oyunda. Ben platindeki kitleyi hiçbir kümede görmedim abi Gold en temiz küme. Ne zaman sıfırlanıyordu bu ligler?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı