LoL maçı sizce nasıl ilerlemiş?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Takımı idare etmeye çalıştım, dinlemiyorlar ne yazık ki. Mid zaten kendinden geçmiş aklı iradesi yok. Adc desen aynı şekilde hiç bir şekilde objektif almaya yardım etmiyor. Jungle desen ejder varken gromp alıyor. Hani deyin kanka şunu şunu yanlış yapıyorsun şöyle yapmasan taşırsın. Önerileriniz bekliyorum. Bu arada rakip top laneye adc aldığı için twitch aldım.
Komik olan bu adam da -20 yedi ben de -20.
1770410063985.png

Son düzenleme:
Takımı idare etmeye çalıştım, dinlemiyorlar ne yazık ki. Mid zaten kendinden geçmiş aklı iradesi yok. ADC desen aynı şekilde hiçbir şekilde objektif almaya yardım etmiyor. Jungle desen ejder varken gromp alıyor. Hani deyin kanka şunu şunu yanlış yapıyorsun şöyle yapmasan taşırsın. Önerileriniz bekliyorum. Bu arada rakip top laneye ADC aldığı için Twitch aldım.
Komik olan bu adam da -20 yedi ben de -20.
Eki Görüntüle 2655666

Mid ve ADC'ye rağmen yine de elinize sağlık hocam.

Kanka LoL böyle bir oyun faker bile olsan maç kaybediyorsun öncelikle bunu bilmen lazım. LoL'de iyi olman sana her maçı kazandırmaz iyi olman 10 maçtan 5'ini kazanmak yerine 6-7'sini kazanmanı sağlar. 1-2 maç kazandıysan 3. maçına öyle insanlar verir ki tek çare sessizce bitmesini beklemek olur.

Yok arkadaşlar bugün bana yaramadı 4 maçıda kaybettim hepsinde ya mid ya bot ağır satmış şekilde oynuyor. Duo gelecek var mı? Her maç bot lane satıyor. Oyunu devam ettiremiyorum her yanı takip etmekden.
1770413728414.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı