LoL main Hero olmalı mı?

Benim arkadaşım 220 Level. Sadece kayn ve Garen oynuyor. Karşı taraf bir banlıyor her iki karakteri de, bu arkadaşın feleği şaşıyor. Sanki 220 "lvl" değil de 10 "lvl" adam gibi oynuyor.
 
Hocam 2 senedir LoL oynuyorum. Topu topu 20 tane şampiyon ile oynamışımdır. 130-140 tane şampiyonun içinden main nasıl seçeceğim ben?

Denemeden olmaz. Sezon 3'ten beri oynuyorum. En fazla 10 main değişmişimdir. Yıllarca lee sin oynadım, aylarca graves, skarner, sejuani, shaco oynadım. Şu an kled ve ornn oynuyorum kendimi en usta hissettiğim şampiyonlar kled ve ornn. Kısacası deneyeceksiniz.
 
Arkadaşların dediği gibi her koridorda 1 ya da 2 karakter oynamak daha doğru mesela ben üstte Yasuo, Jax, Garen, Yone ve Akali oynuyorum ortada Akali, Talon oynuyorum Malzaharı öğreneceğim ormanda Jarvan IV, Kayn, Fiddlesticks, Jax, Xin Zhao oynuyorum altta Jhin, Miss Fortune oynuyorum destekte Thresh, Pyke, Blitzcrank, Lux, Morgana oynuyorum.
 
Aslında her yerde oynanabilecek birkaç tane fix Hero var. Adc olarak ezreal çok kolay bence. Top'ta da Mordekaiser oynayabilirsin. Support zaten en kolay lanellerden biri, orada sadece nişandın ile sinerjisi olan bir destek alman yetiyor. Jungle'da çok fazla counter var. Özellikle düz vuruş odaklı Hero'lar çok güçlü bence. Mid için bir şey diyemiyorum. Mid en zoru.
 

Geri
Yukarı