LoL, Minecraft ve Visual Studio için hafif ve stabil işletim sistemi önerisi

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Bir sabah ansızın Windows 11'de uyandım ve bütün benliğimle Windows 11'den nefret ediyorum. 16 GB RAM, Intel i5 1235U, Intel Iris Xe içeren bir işletim sistemim var. Son zamanlarda bilgisayarımda ağır donmalar ve çökmeler yaşadığım için LoL, Minecraft gibi oyunları sorunsuz oynatacak, Visual Studio gibi programlarda hata vermeden çalışacak sistem dostu bir işletim sistemine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bir kere LoL oynayacaksanız Windows'tan başka seçeneğiniz yok Windows 11 LTSC 2021/2019 yüklemeyi düşünebilirsiniz gayet iyi bir optimizasyonu var.

Hocam bir kere LoL oynayacaksanız Windows'tan başka seçeneğiniz yok Windows 11 LTSC 2021/2019 yüklemeyi düşünebilirsiniz gayet iyi bir optimizasyonu var.

Windows 10'u LTSC yapsak olmaz mı? End of Support o kadar sıkıntılı bir şey mi?

Hocam zaten Windows 10 LTSC ISO'sunu indirip yapacaksınız AtlasOS gibi playbook uygulamalı değil.

Nasıl yani Windows 11 LTSC ISO'su mu indireceğim Windows 10 mu?
Hangisi daha iyi?

LTSC kurdum ve bilgisayarım şu an uçak gibi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam bunu yanlış yazmışım Windows 10 olacaktu siz ne kurduğunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı