Cemal Gürsel
Hectopat
Sadece birinde ustalaşmak istiyorum. Sizce CS:GO mu daha iyi LOL mü?
Dota 2 maalesef pek yeni oyuncu canlısı bir oyun değil. LoL ile aşağı yukarı aynı toxic kitleye sahip. Oynanış kalitesi olsun, meta olsun LoL'den bin kat daha iyidir tabi orası ayrı =)LOL'e başlmayı denedim. Denemez olaydım yaş kitlesi düşük ve sürekli küfür ediyorlar. DOTA 2'yi önerebilirim.
Platin seviyesinde oynadık da ne oldu? Plat5 elo, ligler arası en kanser elodur. Plat 2 kadar çıkabilmiştim onu da öyle çıkmak için değil arada bir oynayarak. Lol artık; 20 yaş kitlesinin altına hitap eden bir oyun. E spor olayı dışında güzel bir tarafı yok. Elmas ligde de sıkıntılı kişiler mevcut.LoL'de plat seviyesinden aşağıda oynarsan büyük ihtimalle maçına kanser edecek insanlar gelecek. Ona göre oyna. LoL'de iyi oynayabilirsin kendini geliştirip. CS:GO için bence biraz geç kaldın. Nova üstü değil isen.
Haklı. LOL'ü eğer arkadaşlarınla oynamıyorsan gerçekten insanın psikiyatrik durumunu olumsuz etkiliyor.CS:GO'yu bilmem, fakat LOL'a başlaman yaptığın büyük hatalardan olur. Oyun çok güzel olsa da ne yazık ki ortam rezil bir vaziyette olduğu için akıl ve ruh sağlığın günden güne bozulacaktır. Onun yerine küçük yaş kitlesine hitap etmeyen Dota2 veya ücretsiz, 100 tane modu olan CSNZ indirip eğlenebilirsin![]()
Öyle yapıyorum zaten. Bir el CS bir el LOL atıyorum. [emoji3]12 saat oynayıp kısa bir arayla ikisini de oynamanı öneririm. Sen de boş vakit çok anladığım kadarıyla [emoji1787]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.