LoL nasıl bırakılabilir?

Bu oyuna ara vermenin en iyi yolu bir uğraş bulmaktır 👍 Ara verme şeklinde söylemem sebebi de bu oyun bırakılmıyor da ara veriliyor. Uzun bir süredir ara verdim, bayağıdır oynamıyorum ve mutluyum. Bu oyunu hayatımdan çıkardığımdan beri daha az sinirlendiğimi, daha çok sakin olduğumu fark ettim.

Her şey sizin elinizde. Kaç gündür aralıksız bozgun yiyorum, troll ve toxic gelmeye başladı maçlarıma. Maçlar ne olduğunu anlamadan bitiyor. Bırakmak için yeterince sebep var zaten. DotA 2'ye başlayacağım. Aynı şekilde Valorant aşırı bozdu ve direkt sildim. Bilgisayara eziyet çektirmesi de cabası.

Arkadaşlar, ne olursunuz bir öneri verin. Artık mental sağlığım bu durumu kaldırabilecek güçte değil. En son attığım maçta tamamen mental sağlığım gitti. Ne olursunuz nasıl bu LoL'u bırakırım?

Darius maç sonu "ez ww" yazdı.
Bu takımla 32 dk ff vermediyseniz mental kalmaz tabii ki. 4 kişi feedliyorsa kazanma ihtimaliniz çok düşük zaten. Vatanınız gibi nexusu koruyup zaman kaybetmenize gerek yok.

Arkadaşlar, ne olursunuz bir öneri verin. Artık mental sağlığım bu durumu kaldırabilecek güçte değil. En son attığım maçta tamamen mental sağlığım gitti. Ne olursunuz nasıl bu LoL'u bırakırım?

Darius maç sonu "ez ww" yazdı.

Oyunu silin. Bir daha yükleme isteği gelirse bilgisayarınızı kapatın. 😀

Hocam direkt silin gitsin. Üst koridorda Garen ile oynarken karşıma Swain gelince oyunu bırakmıştım :D. Gerçekten kitlesi de kendisi de leş bir oyun. Bırakın.

Son durum: 2 aydır LoL'e girmiyorum hesabımı sattım spora gidiyorum eskisinden az da olsa daha neşeli bir hayatım var iyi sosyaller.
Helal olsun büyük başarı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı