LoL nasıl bırakılabilir?

LoL'de 2 yılda 360 seviye olan biri olarak söylüyorum, şu oyunu şu kadar da abartmayın. Tamam anladık, toxicler var, oyun bırakılamıyor, ama sardığı için bırakılamıyor zaten. Eğer illa ki ben bu oyunu oynamak istemiyorum diyorsan;
Arama --> Denetim Masası --> Programlar ve Özellikler --> League of Legends --> Kaldır
Bunu yaptıktan sonra da kendine yeni bir oyun bul. Eğer bilgisayarın iyiyse zaten piyasada mükemmel oyunlar var.
Eskiden ben de 7/24 oynardım, artık 2-3 günde bir falan giriyorum. Bu sadece bir oyun, oynamak istiyorsanız oynayın, istemiyorsanız oynamayın. Bu kadar basit. Bunu bu kadar mesele yapmaya gerek yok.

Ya EUW sunucusuna gec Darius gibi toxic kisiler zor bulursun ya da Denetim Masası'ndan kaldir hiç girmeyeceğim de ya da hesabını ederinden bayağı az bir mevlaya sat.

Bu forumda bulunan birçok kullanıcı ya Metin2 ya Knight Online ya da Silkroad tarzı oyunlardan dolayı mağduriyet yaşamıştır. Boşa geçen zamanlar, çalışılmayan dersler, arkadaşlarla yapılmayan aktiviteler gibi birçok şeye neden oluyor. Gençlik gittiği zaman bir daha geri gelmiyor. Bu dönemlerin kıymetini bil. Arada keyif almak için birkaç el oyna çık. Sonrası sıkıntı.

Bu forumda bulunan birçok kullanıcı ya Metin2'ya Knight Online'ya da silkroad tarzı oyunlardan dolayı mağduriyet yaşamıştır. Boşa geçen zamanlar, çalışılmayan dersler, arkadaşlarla yapılmayan aktiviteler gibi birçok şeye neden oluyor. Gençlik gittiği zaman bir daha geri gelmiyor. Bu dönemlerin kıymetini bil. Arada keyif almak için birkaç el oyna çık. Sonrası sıkıntı.

Evet şu an 17 yaşındayım en güzel yıllarım gelip geçiyor şu oyunlar yüzünden para biriktiriyorum 300 liram oldu yaz olduğunda bir spor salonuna başlayıp oradan kaydımı almamayı düşünüyorum.

Hocam oyunu nasıl bırakırsınız bilmiyorum ama isterseniz son eliniz umuduyla bir el atalım?

1 el aram atabilirim "olcqy" ekleyebilirsin fakat pek şampiyon bilmiyorum genellikle mainimleri oynarım.

Arkadaşlar, ne olursunuz bir öneri verin. Artık mental sağlığım bu durumu kaldırabilecek güçte değil. En son attığım maçta tamamen mental sağlığım gitti. Ne olursunuz nasıl bu LoL'u bırakırım?

Darius maç sonu "ez ww" yazdı.

Hocam vaktinizi LoL yerine başka şeylerle doldurmaya çalışın arkadaşlarınızla bir dışarı çıkın konuşun ödevlerinizi yapın varsa okulun futbol, basketbol ve voleybol vb. kurslara yazılın film dizi izlemeye başlayın emin olun 1 aya kalmaz 5 yaş gençleşirsiniz.

Hocam vaktinizi LoL yerine başka şeylerle doldurmaya çalışın arkadaşlarınızla bir dışarı çıkın konuşun ödevlerinizi yapın varsa okulun futbol, basketbol ve voleybol vb. kurslara yazılın film dizi izlemeye başlayın emin olun 1 aya kalmaz 5 yaş gençleşirsiniz.

Okul başladığından beri para biriktiriyorum yaza kadar devam ettireceğim kendime üst baş alıp gezicem arkadaşlarımla şu an LoL'ü sildim ve matematik ödevlerimi yapıp hafta sonu topumuz patlamadıysa bir futbol maçı yapmayı düşünüyorum arkadaşlarımla.

Okul başladığından beri para biriktiriyorum yaza kadar devam ettireceğim kendime üst baş alıp gezicem arkadaşlarımla şu an LoL'ü sildim ve matematik ödevlerimi yapıp hafta sonu topumuz patlamadıysa bir futbol maçı yapmayı düşünüyorum arkadaşlarımla.

Çok iyi kendinize bir meslek seçip o alanda'da çalışmaya başlarsanız oyun bağımlılığından kurtulmuş olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı