LoL nasıl bırakılabilir?

Gereksiz de olsa sorumluluk sahibi olunca bırakılıyor otomatik.

Yazın için okul harçlıklarım ile para biriktiriyorum eğer bırakabilirsem bilgisayarımı kaldıracağım ve sosyal bir hayat yaşamaya çalışacağım.

Hocam LoL'ü rank atlamak için oynamayın eğlenmek için oynayın maç başlar başlamaz Chat'i kapayın ben öyle yapıyorum.

Bende sadece rurf veya aram oynamak için giriyordum fakat derecelide rank kasmaya başlayınca işler çok değişti.

Arkadaşlar, ne olursunuz bir öneri verin. Artık mental sağlığım bu durumu kaldırabilecek güçte değil. En son attığım maçta tamamen mental sağlığım gitti. Ne olursunuz nasıl bu LoL'u bırakırım?

Darius maç sonu "ez ww" yazdı.

Maça girince Shift+enter tuşlarına bas k-y-s tuşlarına sırayla tıkla ve enter tuşuna bas.

Artık her gece rüyamda LoL görüyorum arkadaşım gel başlayalım dedi o deyiş o deyiş o bıraktı ben bırakmadım.

Kendine yazık edersin. Oyunlar keyif alınmak için oynanmalı. Bu kadar sinir olmak ve rüyalarda görmek gibi bir durum varsa ciddi anlamda desteğe ihtiyacın olabilir. Fark etmesen de saplantı haline getirmiş olabilirsin.

Kendine yazık edersin. Oyunlar keyif alınmak için oynanmalı. Bu kadar sinir olmak ve rüyalarda görmek gibi bir durum varsa ciddi anlamda desteğe ihtiyacın olabilir. Fark etmesen de saplantı haline getirmiş olabilirsin.

Ben eskiden bisiklet süren gezen tozan eve az da olsa anneye babaya katkıda bulunan bir insandım bana ne olduysa cidden bu LoL'de oldu umarım bu saçma oyunu bırakabilirim.

Maça girince Shift+enter tuşlarına bas k-y-s tuşlarına sırayla tıkla ve enter tuşuna bas.

Sanırım ban yeme gibi bir olay var öyle yapınca görmüştüm hafta sonu LoL'ü kaldıracağım ve farklı oyunlar oynamayı deneyeceğim.

Arkadaşlar, ne olursunuz bir öneri verin. Artık mental sağlığım bu durumu kaldırabilecek güçte değil. En son attığım maçta tamamen mental sağlığım gitti. Ne olursunuz nasıl bu LoL'u bırakırım?

Darius maç sonu "ez ww" yazdı.

Başka bir oyuna başlarsan LoL'ü unutursun zamanında 3 senemi verdim bu oyuna(2015-2018) EU4'e başlayıp bıraktım. Sende başka bir oyuna başlayabilirsin.

Farklı methodlar uygulayabilirsin kendin de uydurabilirsin. Mesela çok abartı bir örnek vereyim istersen denersin, LoL oynayacağın zaman uyku getiren bir uyku hapı ya da bitki çayı vb. iç. Sonuna kadar oynamaya çalış. Bence gitgide bu seni sıkacaktır. Günde kaç saat oynuyorsun? Ona göre de konuşabilirim.

İlk önce oyun bağımlılığını başka bir oyuna başlayarak yenemezsin orada ki karakterlerin çoğu sana LoL'de ki karekterleri hatırlatır ve bir oyunu neden bu kadar kastığınızı anlamıyorum bu sadece bir oyun dünyayı kurtarmayacaksın eğer oynamayı seviyorsan gir günde maksimum 2-3 el at çık.

Farklı methodlar uygulayabilirsin kendin de uydurabilirsin. Mesela çok abartı bir örnek vereyim istersen denersin, LoL oynayacağın zaman uyku getiren bir uyku hapı ya da bitki çayı vb. iç. Sonuna kadar oynamaya çalış. Bence gitgide bu seni sıkacaktır. Günde kaç saat oynuyorsun? Ona göre de konuşabilirim.

Genellikle okuldan gelip yani 5.20 akşam 8 9'a kadar oynuyorum fakat bu yazları değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı