LoL nasıl öğrenilir?

Bir FPS oyuncusu olarak MOBA evrenine girmek istiyorum. LoL nasıl öğrenilir? Daha önce bir MOBA maceram yok ve öğrenmek istiyorum. Temel öğrenmem gereken şeyler nelerdir? Ne sıklıkla oyun oynamalıyım? Hangi yayıncıları, YouTuberları izleyebilirim? LoL canavarlarını bekliyorum. :)

Ben kendimi kurtaramadım bari sen yapma... Başlama boşver. Başlayacağım diyorsan da bol bol YT izle. Hangi yayıncı olduğu farketmez çoğu benzer oynuyor zaten.

3-4 Arkadaşınla beraber oynamayacaksan hiç öğrenme daha iyi, arkadaşsız keyfi çıkmaz. Ve oyunu öğrenmek yıllar gerektiyor. Cidden öğrenmesi zor.

Bir FPS oyuncusu olarak MOBA evrenine girmek istiyorum. LoL nasıl öğrenilir? Daha önce bir MOBA maceram yok ve öğrenmek istiyorum. Temel öğrenmem gereken şeyler nelerdir? Ne sıklıkla oyun oynamalıyım? Hangi yayıncıları, YouTuberları izleyebilirim? LoL canavarlarını bekliyorum. :)
Öğrenmek zaman alır öyle bi iki haftada öğrenmen zor bilgi videoları izle koridor bilgileri için videolar izle

Yapma yakma kendini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı