LoL nasıl öğrenilir?

Wattef

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
LoL'e başlamak istiyorum, modası geçtikten sonra heyecan uyandırdı, siz olsanız yeni başlarken hangi videoları izleyerek başlardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçici heves, "başlamayın!" demeyeceğim ama cidden bütün her şeyi öğrenene kadar muhtemelen oyunu bırakmış olursunuz. İlk başta eğlenceli gelir ama uzun vadede sinirden başka bir şey kazanmayacaksınız.

Herkes gibi başlamayın diyecektim ama bu lafı çok duymuşsundur bu yüzden eğer oynayan bir arkadaşın varsa video izlemekten çok daha iyi olur onunla oynayarak oyunu öğrenmek ama kimse yok diyorsan herhangi bir LoL yeni başlangıç videosu işine yarar izlediğin her video sana az çok bir şeyler katar. Video izlemek sıkıyorsa Twitch'te yayın açanları izle onun harici sadece oyna.

LoL, doğrudan öğrenilebilecek oyun değil. Her şampiyona karşı farklı farklı oynamanız gerekiyor ve buna da oynadıkça alışacaksınız. YouTube üzerinden eğitici video izleyebilirsiniz. Bu içerik üzerine binlerce video çeken YouTuber var, hepsinin iyi kötü de olsa faydalı olacağını düşünüyorum.

@Wattef bence hevesinizi başka bir yönlendirin derim çünkü sizin için büyük bir vakit kaybı olacaktır. Eğer yine başlamak istiyorsanız TR serverin de oynamamanızı öneririm. Oyun hakkında birkaç video izlemeniz size yardımcı olacaktır. Ayretten oyun başlangıcında gerekli eğitim modları oyunun mantığınızı kavramanıza yardımcı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı