LoL nereden ve nasıl öğrenilir?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam LoL oynuyorum 30 seviyeyim; ama kendi seviyemdeki oyuncularla bile iyi oynayamıyorum. Doğru karakterleri almama rağmen. YouTube'dan oyun ve karakter bilgisi öğrenebileceğim kanallar varsa yazabilir misiniz? Hangi lane oynamalıyım oyunu öğrenmem için? Ne yapmam lazım, ne önerirsiniz? LoL'de tecrübeli insanlardan cevap bekliyorum.

Ayrıca internetin iyiyse EU West serverında oynamanı tavsiye ederim kesinlikle seni daha çok geliştirecektir. Daha zordur TR'ye göre.

Benim için değil şahsen bir noobum ancak en az 10-8 kill almadan çıkamıyorum önerim e bas sonra Q ve W adam gg zaten.

Hahaha o iş öyle değil işte. Animasyon iptallerini öğrenip alışmak kolay mı sanıyorsun. Ben eziyet çekiyordum ilk başlarda. Yüksek eloda oynaması da zor ayrıca.

İlgili olduğun lane hangisiyse o lanede oynayan e-sporcuların yaptıklarını izleyerek ve deneyerek öğrenebilirsin.

Eğer gelişmek istiyorsan profesyonel oyuncuları ve maçları izleyebilirsin çoğu zaman kaliteli maçlar oynanır.

Oynayarak öğrenmelisin doğru karakterin ne ve doğru Hero olduğuna nasıl bu kadar eminsin.

Apophis, Dora, Oyunbros sağlam oyunculardır. Onları izlemelisin.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…